Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CĂLDURĂ MARE LA IPJ OLT! SOLICITANTUL NU POATE FI CONTACTAT…

19. octombrie. 2022

  Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

S-au închis șefii de la Inspectoratul Județean de Poliție Olt. Sigur nu de la temperaturile de afară care au scăzut noaptea până la 2-3 grade. Să fie oare de la șeful suprem? Creier suprasolicitat din cauză de studiu intens pentru următorul concurs care să-l legitimeze într-un final pe post!?

C-o fi una, c-o fi alta, cert este că au nevoie pe repede înainte de aer condiționat. Să fie alb, să aibă kit de instalare bineînțeles iar ofertantul să asigure și instalarea. Toate bune și frumoase la cerințe. Procedura însă e de filmele cu… milițieni. Nu s-a realizat achiziția pentru că autoritatea contractantă, în speță IPJ Olt, nu a putut fi contactată pentru livrare!!! Fix așa se arată în motivul respingerii achiziției directe de către ofertant: ”Va rog ca la achizitiile viitoare sa treceti un nr de telefon pentru livrare”.

Greu, greu tare. Nu e la fel de simplu ca la apelul bocancului…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!