Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

City break – 5 motive pentru a alege o astfel de ofertă de vacanță

23. august. 2022

Țări exotice, safari, all inclusive, plajă, avion. Aceste cuvinte sunt cel mai adesea asociate cu ofertele agențiilor de turism. Cu toate acestea, un număr mic de persoane știu despre city break. În postarea de mai jos îți sunt prezentate 5 motive pentru care ar trebui să alegi o astfel de ofertă.

Poți călători cu mașina

După cum sugerează și numele, ofertele city break sunt o opțiune excelentă pentru cei care călătoresc cu mașina. Hotelurile, în 90% din cazuri, au parcare privată, astfel încât nu trebuie să îți faci griji în privința unui loc de parcare – lucru foarte important atunci când te afli într-o metropolă europeană.

Bucătărie locală

După ce ai achiziționat all inclusive în hotel, de obicei renunți la bucătăria locală. În hotelurile din oraș, masa de bază este de obicei micul dejun. Adesea, aceste hoteluri au propriile lor restaurante, dar, în ciuda acestui fapt, fără pachetul all-inclusive, vei fi mai motivat să ieși și să descoperi restaurante locale, pub-uri confortabile ascunse pe străzi ascunse sau cafenele fermecătoare tentante cu miros de cafea proaspătă, așa cum vei întâlni numai într-un city break Roma.

Vizitarea Europei

Există mulți oameni cărora le place să găsească zboruri ieftine. Nu este nimic ciudat în asta, este suficient dacă primești o ofertă bună și poți cumpăra un zbor ieftin, mai rapid și mai confortabil decât o mașină sau un tren. Iar acum, vizitarea Europei este la îndemână și poți alege aproape orice oraș dorești să descoperi!

Relaxare 

Recreere activă, vizitarea obiectivelor, cunoștințe despre istoria zonei – toate acestea pot fi obositoare pentru unii pe termen lung, iar în timpul călătoriei trebuie și să te odihnești.  Ofertele city break Paris , de exemplu, sunt, de asemenea, un motiv de relaxare. Multe hoteluri au o ofertă bogată de spa, masaje relaxante, saune calmante sau jacuzzi regeneratoare și piscine răcoritoare. Pentru cei care au nevoie de și mai multă activitate fizică – sălile de sport ale hotelului și sălile de fitness sunt o opțiune bună.

Loc pentru afaceri

Hotelurile de oraș sunt o opțiune interesantă pentru oamenii de afaceri. City break-urile vizează în principal capitalele europene și alte orașe interesante ale bătrânului continent, datorită cărora sunt perfecte pentru organizarea unui eveniment corporativ sau o întâlnire de afaceri cu reprezentanții departamentelor străine ale companiei. O mare parte din hoteluri au săli de conferințe complet echipate, cu aer condiționat și acces gratuit la Wi-Fi, ceea ce este propice pentru stabilirea cooperării în afaceri sau ședințe de brainstorming. După afaceri, te poți relaxa în zonele de spa disponibile la acea locație.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!