Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

KETY A DAT STUF-UL PE RĂCHITĂ…

14. iulie. 2022

  Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

A dat Kety iama în umbrele. S-a lăsat păgubaș să îi vireze anual prietenului prietenului Emil de la berărie, în contul firmei Caprice Piramid aproape 20 mii lei pentru reparația umbrelelor de stuf de la Plaja Olt.

Gata! Se impune să doteze plaja cu altele noi. 100 de bucăți dintr-un foc, 50 mii lei per total. Dar nu vorbim de orice umbrele. Pentru că, pe viziune bineînțeles, nu a dat doar stuf-ul pe răchită dar a schimbat chiar și cularea. Roșii ca… doctrina, europene chiar la pălărie!

”Umbrele de plaja impletite manual din rachita rosie europeana (Salix purpurea). Piesele componente ale produsului sunt: -palarie de umbrela impletita pe schelet metalic, grosime 8mm, diametru 200cm -picior rotund slefuit cu diametrul de 8cm si lungimea de 270-300cm in functie de nevoile clientului. -sistem metalic de prindere vopsit maro ce se livreaza cu suruburile necesare. Umbrelele de rachita sunt rezistente la vant se intretin si se monteaza/demonteaza usor, iar transportul si depozitarea necesita volum foarte mic in comparatie cu alte tipuri de umbrele.”

Normal că această achiziție a fost nu doar bine documentată pe necesitate cât pentru confortul slătinenilor. Ei plătesc și umbrela, ei și biletul! Cătălin Ilie le administrează… banii!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!