Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FLORESCU ACHIZIȚIONEAZĂ CĂTUȘE! PREMONIȚIE SAU ZORNĂIT?!

24. mai. 2022

Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

Nu știm dacă din zare se aude… pe fundal zornăit de cătușe sau dacă Florescu de la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” Slatina are vreo premoniție, cert este că a declanșat procedura de achiziție de noi cătușe. Deloc puține, 45 la număr. Dintre ele, 25 metalice cu lant , cromat, iar restul sunt de antrenament sau cătușe de exercițiu.

Sună periculos achiziția. Aproape că nici nu mai contează cât costă ci ceea ce se achiziționează. Fiori reci pentru mulți la o așa… cantitate, mai ales în astfel de vremuri ce se anunță a fi destul de tulburi.

Print

One thought on “FLORESCU ACHIZIȚIONEAZĂ CĂTUȘE! PREMONIȚIE SAU ZORNĂIT?!

  1. O pereche este si pentru El, iar celelalte pentru Procurorii si Judecatorii care l-au scapat intr-un dosar, in care as semnat CA PRIMARUL, incalcand dreptul unei persoane sa aiba acces pa propia declaratie sub pretextul ca in declaratie sunt date cu caracter personal. Desi este de noaptea mintii, sa spui unei persoane ca nu poate sa aiba acces la propiile date personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!