Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SONDEAZĂ PIELEANU! PLĂTEȘTE OPRESCU DIN BUGETUL PUBLIC!

01. februarie. 2022

Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

26 de mii de euro, cu mână largă, de la Marius Oprescu pentru sociologul Pieleanu. Mai exact, din bugetul Consiliului Județean Olt DIRECTĂ în contul firmei  GRUPUL DE STUDII SOCIO-COMPORTAMENTALE AVANGARDE SRL. Doar a anunțat public faptul că spre eosebire de anul trecut(n.n.PSD în opoziție!) bugetul de anul acesta(n.n. partidul la guvernare!) este mai bun. Prin urmare, să se vadă acest lucru măcar în conturile firmelor de casă dacă la primarăă va fi din nou jale mare. Împărțeala se face, așa cum ne-am obișnuit deja, după priorități bine stabilite de la centru spre executanții din teritoriu. Iar, dacă nici Paul Stănescu nu știe… atunci cine?!

De toți banii, 26.000 Euro, pe cercetare cantitativă, Pieleanu va presta în Olt trei sondaje prin metoda CAT I(telefonic), prima sondare fiind programată chiar în februarie. Ca să ce? Ca să identifice sociologul problemele cu caracter comunitar din Olt să aibă astfel și Oprescu, în calitate de președinte de CJ Olt, idee despre ele. Mai mult de atât, ceeea ce practic nu mai era nevoie a fi demonstarat după mai bine de un mandat, e nevoie de o minte(n.n. sau mai multe!)i care să analizeze posibile strategii de dezvoltare a Județului Olt . Să-ți recunot limitele dar mai ales să admiți că ești depășit de situație chiar dacă ocupi de cinci ani o poziție cheie în județ nu e tocmai un lucru rău cum la fel, nu e de condamnat faptul că apelezi la firme de specialitate să te lumineze, atât timp cât o faci din buzunarul tău(n.n. incapacitatea ta deci cheltuiala ta!!!) și nu din banul public. Contribuabili din toate colțurile județului, ochii pe telefon! Sună Pieleanu!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!