Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

De ce sunt atât de apreciate jocurile cu șeptari la păcănele (77777)

05. ianuarie. 2022

Pasionații de sloturi au de unde să aleagă pentru o distracție pe cinste. Cazinourile online legale oferă mii și mii de jocuri pe toate gusturile, iar oferta se îmbogățește în fiecare an. Totuși, jocurile cu șeptari se mențin în topul preferințelor indiferent de cât de tari sunt noile realizări ale producătorilor de jocuri de noroc.

Una dintre explicații este că mulți dintre jucătorii online provin din jucătorii care petreceau ore întregi pe scaunele din fața aparatelor de păcănele din agenții, jucând la sloturi cu șeptari.

Pentru a înțelege și mai bine de ce sunt atât de populare sloturile cu șeptarii 77777 printre jucătorii români, iată scurte prezentări ale câtorva păcănele de acest tip din oferta Mr Bit casino, unul dintre cele mai noi cazinouri online licențiate de ONJN.

Sizzling Hot este cel mai celebru slot cu șeptari, fiind unul dintre cele mai populare păcănele la mașinile din agențiile terestre. Grafica este simplă, plăcută, iar efectele sonore amintesc de jocurile „ca la aparate”. Cinci șeptari pe una dintre cele 5 linii de câștig plătesc de 1.000 de ori miza. Producătorul Greentube nu a introdus funcții speciale și nici măcar vreun simbol Wild. Jocul are un singur simbol Scatter, steluța aurie. Minim trei steluțe generează câștig indiferent de locul în care se opresc pe ecran.

5 Dazzling Hot este produs de EGT, așadar vorbim despre patru Jackpot Cards, dintre care cel mai mare ajunge la câteva zeci de milioane de lei, și despre funcția Gamble prin care se poate multiplica câștigul adus de fiecare rotire norocoasă. Evident, șeptarul este cel mai valoros simbol. Dacă aliniezi cinci, primești de 1.000 de ori miza.

20 Super Hot are o particularitate foarte importantă: pe lângă faptul că aduce un câștig foarte mare, șeptarul îndeplinește și rolul de simbol Wild, adică substituie orice alt simbol atunci când se pot forma combinații câștigătoare. Așa cum probabil știi dacă obișnuiești să joci la sloturi, Wild-ul nu înlocuiește și simbolul Scatter, în cazul de față steluța aurie, care aduce un câștig la fel de mare ca și șeptarii (5 steluțe plătesc de 1000 de ori miza).

20 Diamonds are o grafică originală. Nu mai vorbim despre un slot cu fructe și șeptari, ci despre unul cu pietre prețioase (mai precis diamante) și șeptari. Rămân trăsăturile de bază ale jocurilor produse de EGT: jackpot cards și funcția Gamble. Efectele grafice sunt deosebite. După ce se oprește pe ecran, șeptarul începe să strălucească și se transformă în Wild. Sunt 20 de linii de plată pe care trebuie să se formeze combinațiile câștigătoare. Doar steluțele aurii nu trebuie să fie aliniate, pentru că sunt „Scatter”.

Extremely Hot este mai sofisticat din punctul de vedere al plăților, în sensul că apare funcția de multiplicare a câștigurilor. Multiplicatorul poate ajunge la x5. O altă diferență față de majoritatea sloturilor este că există un simbol – cireașa – care plătește și dacă apare doar de două ori pe ecran. Cinci șeptari pe o linie de plată nu mai plătesc de 1.000 de ori miza, ci de 5.000 de ori. De 1.000 de ori miza este câștigul adus de 5 simboluri BAR.

40 Super Hot are 40 de linii de plată… Super Hot. Șeptarul are și rol de simbol Wild, dar plătește mai puțin decât steluța aurie, care este Scatter. Cinci șeptari plătesc de 1.000 de ori miza, în timp ce 5 steluțe aduc un câștig de 20.000 de ori miza. Cele patru jackpoturi progresive și funcția Gamble sunt prezente, ca în orice joc EGT.

Shining Crown este slotul cu cea mai mare ascensiune în ultima perioadă, fiind apreciat pentru efectele grafice, dar și pentru frecvența cu care apare pe ecran coroana strălucitoare, simbolul Wild, care se extinde pe toată rola și aduce câștiguri peste câștiguri. La acest slot te poți distra un timp îndelungat cu un buget mic.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!