Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PE PROTOCOL: LAPTE ȘI MIERE PENTRU CABINETUL PRIMARULUI MOȚ!

16. decembrie. 2021

Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

 La final de an primarul Slatinei își reface stocul la… protocol. Să fie belșug., pe omenie pentru oaspeții care-i calcă pragul, așa cum îi șade bine unui cabinet de primar de municipiu reședință de județ. Cafea cu lapte sau crema destinata celor care preferă o cafea cremoasa cu o aroma intensa si un gust persistent(zice la descriere!), ceai la pliculeț sortimente pe alese și cico, la fel, pe… diversificare pentru că, nu-i așa, și oaspeții sunt… diverși în preferințe și nu numai. Se găsește și miere dar și apă-plată și minerală pentru… hidratare normal! Undeva la 5 mii de euro pentru mărunțișuri.

Toate acestea sunt vitale a fi achiziționate „pentru buna desfășurare a activității din cadrul Compartimentului Cabinet Primar”, zice negru pe alb referatul de achiziție. Ori dacă fără ele „viața e pustiu”, atunci să se dubleze stocul la aparatul primarului!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!