Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Valorifică bijuteriile pe care nu le mai porți prin serviciul Amanet de acasă

08. noiembrie. 2021

Bijuteriile din aurprecum inelele, brățările, colierele saupandantivele, dar și bijuteriile nefolosite de alte tipuri pot fi valorificate în prezent prin noul serviciu Amanet de acasă TEZAUR.

Cu o experiență de peste 11 ani pe piața serviciilor de amanet, TEZAUR Investment Group este lider în domeniu și face parte din Grupul TEZAUR – considerat cel mai important grup financiar nonbancar din capitala țării.Compania are peste 50 de agenții în București și mai mult de 120 de specialiști în evaluarea bunurilor pentru amanet.

Avantajele oferite decasa de amanet online TEZAUR din Bucureștisunt mai mari decât cele de la bănci sau alte instituții financiare:

 • Pentru a beneficia de un împrumut la agenție, nu trebuie să te deplasezi la sediul acesteia;
 • Nu este necesar să explici motivul împrumutului în bani și nici să întocmești un dosar stufos cu documente financiare ca la bancă;
 • La TEZAUR vei primi cel mai bun preț și comision din piața de amanet, pentru bijuteriile din aur lăsate drept garanție;
 • Prin accesarea acestui serviciu online, vei obține rapid banii, cu plata direct în contul bancar, după acceptarea oferteitrimisede agenție prin email.

În prezent, acest serviciu oferit de casa de amanet TEZAUR este apreciat de mii de români care au apelat deja la serviciile agenției. Împrumutul de amanet se realizează rapid, oricând, online. Românii pot amaneta bijuteriile din aur sau bijuteriile cu diamante din orice zonă din țară, dacă au un calculator și o conexiune la Internet. Agenția de amanet accepta aproape orice tip de articol valoros, din aur sau cu diamante, indiferent de starea acestuia și îți va oferi în schimb un împrumut corect. Valoarea împrumutului depinde de cât valorează articolul amanetat. Aurul își păstrează valoarea destul de bine, deci ai putea obține un împrumut bun cu el iar cu banii obținuțiîțipoțiachiziționa alte bijuterii noi.

Pe site-ul agenției,clienții pot găsi și accesaformularul online AMANET DE ACASĂ,în care pot estima valoarea împrumutului pentru bijuterii, în funcție de gramajul și puritatea aurului (14K, 18K, 22K) sau caracteristicile diamantelor (carataj, claritate, culoare etc).

Agenția oferă și alte avantaje:

 • Bunurile din aur pentru amanet sunt preluate de agenție de la adresa dată și apoi transportate printr-o firmă de curierat parteneră la agenție;
 • Bunurile sunt depozitate într-un loc securizat al agenției;
 • Poți stabili ziua și ora când vrei să îți fie preluate bunurile pentru amanet.
 • Un alt avantaj este faptul că poți să plătești suma datorată online, cu plata cu cardul
 • Poți achita împrumutul integral sau doar parțial și în plus ai și posibilitatea de avizualiza și gestiona permanent toatecontractele în contul de clientde pe site.

Prin contul de client ai și alte avantaje:

 • Poți vedea detalii importante din contracte, cum ar fi comisionul datorat;
 • Ai posibilitatea de a prelungi automat mai multe contracte în același timp;
 • Poți analiza suma disponibilă din contracte și afla dacă poți împrumuta și alți bani;
 • Ai posibilitatea de a plăti parțial sau total suma datorată, cu cardul online sau de a folosi banii disponibili din contracte;

TEZAUR are și servicii de schimb valutar. Dacă ai nevoie rapidsă schimbi bani în valută, poți găsi la agenția TEZAUR cel mai bun curs valutar și comision 0%. Dacă ești client fidel, la TEZAUR ai și posibilitatea de a negocia un curs preferențial, stabilit în funcție de suma dorită, ce va fi cumpărată sau vândută.

La TEZAUR poți vedea și colecții deosebite de bijuterii din aur alb, aur galben și bijuterii cu diamante. Acestea pot fi cumpărate la prețuri avantajoase și oferite cadou unor persoane dragi, rude sau prieteni. Colecția include diverse bijuterii unice: inele, cercei, brățări, pandantive, lanțuri, coliere, verighete, precum și alte accesorii.

Compania a pregătit și alte avantaje pentru această toamnă:

 • TEZAUR cumpără aur la cel mai bun preț din piață;
 • Clienții care vin cu un contract de la o altă casă de amanet primesc comision 0% pentru o perioadă de 3 luni;
 • Cadou 0% comision în prima lună de contract (în limita a 2.000 lei) pentru clienții care își sărbătoresc ziua de naștere.
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!