Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

JALE MARE: VOICULESCU LE TRADUCE USERIȘTILOR TEXTUL MOȚIUNI!

03. octombrie. 2021

Nu pune geană pe geană Voiculescu de grija useriștilor de când au depus social democrații moțiunea de cenzură. Premierul Câțu, noul stăpân al PNL la care se închină acum, pare că se clatină mai tare ca niciodată și doar susținerea USR-Plus îi mai poate reda stabilitatea. Cade Câțu și efectul va fi de domino bineînțeles. D’asta azi, cu câteva zile înainte de votul programat(n.n. certitudine va fi abia marți în #Românianormală) toate piesele se calcă pe picioare să transmită mesaje către foștii parteneri de coaliție. Voiculescu nu se limitează la mesaj, face o scurtă analiză pe textul moțiunii pe-se-de(!) după un ”simplu raid vizual”(n.n. cum glăsuiește acest poet nepereche și nedescoperit încă) și le deschide mintea useriștilor. Nu-i e clar dacă îi duce capu să priceapă ce-au scris social democrații în text, așa că purcede domnia sa la explicații:

«Însă ar fi interesant de știut dacă pentru USR este clară moțiunea PSD pe care intenționează să o voteze. Căci, după un simplu raid vizual pe textul moțiunii, și cel mai novice politician ar înțelege că demersul PSD vizează inclusiv USR.»

Bineînțeles că tot de grija lor, a useriștilor și nu, nici pe departe de soarta lor, a liberalilor(n.n. implicit sau mai a les propria soartă politică și mai ales juridică!!!) Voiculescu insistă să-i lumineze în continuare cum e și cu votul:

«Altfel spus, în mod hilar colegii USR vor vota nu doar împotriva premierului ci și împotriva… lor înșiși.»

De precizat însă și extrem de relevant pentru ”productivitatea” mesajului său, înainte de a-i face limitați în a înțelege textul moțiunii și efectul votului, Voiculescu începe prin a-i acuza de blat: ”este evident că la nivel parlamentar există o coaliție USR-PLUS-AUR-PSD!!! Atât poate, atât face! Jale mare…

#pamflet Râzi de ei să nu plângi de tine!!!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!