Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NICI CARACALUL NU MAI E CE-A FOST PENTRU FRAȚII CIOCAN: BARBU ÎI SCOATE DIN JOC!

02. octombrie. 2021

Pentru frații Ciocan nici Caracalul nu mai e azi ce-a fost. Și ne referim bineînțeles la zona contractelor pe bani publici și nu la ”adepți”. Cu privire la al dilea aspect, sunt încă niște unii destul de conectați în continuare chiar dacă se jură că nu fură, c-au ieșit de sub tutela celor doi frați, e greu să minți poporul cu televizorul indiferent cât de multe apariții pe sticlă ți se facilitează!

Revenind la banul public, ceea ce odinioară era adevărat rai al contractelor- nici o asfaltare, sau reabilitare sau chiar banală spoială nu se făcea fără TDancor- azi s-a adaptat condițiilor… politice. Încet dar sigur, de la TOT până în august 2020(n.n. tentativele de puci ale deputatului încheiate cu excluderea din PSD) până la aproape NIMIC azi. Chiar dacă societățile pe care frații Ciocan le controlează se numără printre ofertanți la marea majoritate a cntractelor scoase la licitație de Primăria Caracal, adjudecarea îi sare tot mai des.

Cea mai caldă au primit-o chiar zilele trecute când contractul ”REABILITARE STRADA ȚEPEȘ VODĂ” în valoare de 2.109.840.7 RON a ajuns la Panadria.

Bineînțeles pe criteriul… pe criteriul prețul cel mai scăzut, Adi Barbu îi scoate tot mai des din joc. Pentru că, nu-i așa, s-au schimbat regulile jocului, s-au schimbat și pionii chiar dacă, în mare măsură, jucătorii principali sunt aceiași și azi cu Barbu constructor on top ca înainte de august 2020 când frații Ciocan erau ”suverani” pe Romanați…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!