Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GHINION: VALUL 4 L-A LOVIT ÎN… CONTRACT PE VĂRU’ BĂSESCU! MOȚ ÎL ASIGURĂ CĂ NIMIC NU SE PIERDE!

30. septembrie. 2021

 Creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 la nivelul județului dar mai ales în Slatina l-a lovit pe Robert Băsescu, abonatul la evenimentele desfășurate de Primăria Slatina, fix înainte de finalizarea procedurii de atribuire a unui un nou contract. Este vorba despre festivalul ”Oltenii și Restu` Lumii” – ediția a XXVI-a, festival ce ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 24-26 septembrie 2021, însă din motive de val 4 a fost amânat. Nu anulat, așadar, pierderea este doar temporară pentru că, așa cum a fost informată opinia publică de însuși edilul Slatinei prin intermediul rețelei de socializare, ”imediat ce contextul pandemic va înregistra o scădere epidemiologică la nivel local vom relua organizarea festivalului”. Cum spuneam, n-a încasat încă Băsescu(n.n. teoretic așa ar fi trebuit să NU!!) dar nici n-a pierdut contractul a cărui valoare se ridică la 64.200,00 Ron.

Acesta este cel de-al doilea contract pe care acesta îl primește de la administrația municipală în nici o lună de zile prin ART STAR SOUND SYSTEM S.R.L(n.n. ART STAR SOUND MASTER SRL în primul mandat de primar al lui Emil Moț) , după ceea ce majoritatea slătinenilor au numit un balci ieftin- ”Fun & Be Safe – Street Food” , desfășurat în perioada 20-22 august 2021, in Parcul Tineretului din Slatina. Analizând sumele puse la bătaie de Primăria Slatina pentru cele două evenimente, cel din urmă(n.n. momentan amânat) nu reprezintă o mare pierdere comparativ cu cel pentru care a încasat deja 124.800,00  RON ( n.n.Fun & Be Safe – Street Food ). Iar dacă la aceasta mai adăugăm și faptul că municipalitatea dorește să ”păstreze tradiția” și în acest an prin ”Povestea lui Moș Nicolae –3 49.580,00 Ron și ”Desaga lui Moș Craciun3 63.025,00 Ron” iar în final celebrul Revelion în aer liber și, având în vedere că istoria recentă anunță deja câștigătorul acestor evenimente, viitorul sună bine pentru Robert Băsescu.

Pe lângă această calitate de organizator de evenimente Băsescu are și calitate de inculpat, într-un dosar în care procurorii l-au trimis în judecată sub acuzația de mărturie mincinoasă în legătură cu o altă societatea pe care o administrează- SC BEST SALE SRL- care administrează cinematograful din Slatina şi cafeneaua din incinta complexului „Eugen Ionescu” încă din mandatul lui Vâlcov de primar al Slatinei- într-un dosar de mituire a unui funcționar din cadrul A.J.F.P. Olt care era desemnată să desfăşoare procedura de inspecţie fiscală la sediul societății încât aceasta să nu ia în calcul şi să nu verifice toată evidenţa contabilă a societăţii.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!