Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ORBAN, ULTIM APEL CĂTRE LIBERALII DIN OLT ÎNAINTEA CONGRESULUI!

22. septembrie. 2021

Cu doar câteva zile înaintea Congresului PNL încă președintele partidului face un ultim apel către delegații de la Olt, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

”Am fost în județul Olt, am sute de kilometri, nu cu mașina, ci pe jos, umăr la umăr, în prima linie, la 40 de grade temperatură sau când era frig, pe orice fel de vreme, cu orice fel de candidat PNL. Dacă mă suna cineva sâmbătă, să vin duminică că avem un eveniment, nu conta că aveam programată o masă în familie, eu mă suiam în mașină și mergeam pentru că așa era nevoie pentru colegii mei din PNL.”

Orban le reamintește celor de la Olt despre implicarea sa în acțiunile desfărate în județ, așa cum a făcut-o și săptămâna trecută când și-a susținut la Slatina moțiunea cu care candidează pentru un nou mandat de președinte, cu același mesaj final de a vota nu după semnul președintelui organizației județene ci pe… conștiință- ”Chiar dacă nu mi-ați dat votul pe moțiune, aștept să mă votați la Congres ”!

Alegerile sunt programate sâmbătă, 25 septembrie, la complexul Romexpo sunt unde sunt așteptați 5.000 de delegați din toată țara.

Reamintim că liberalii de la Olt, convocați săptămâna trecută de președintele Voiculescu la Carcal în cadrul Colegiului Director Județean al filialei Olt a Partidului Național Liberal a decis, cu majoritatea celor prezenți(n.n.un singur vot Pro Orban dintr-untotal de 90!!!) prin vot secret(n.n. suspiciuni rezonabile), susținerea moțiunii „România Liberală” a candidatului Florin Vasile Cîțu. De asemenea, cu aceeași… unanimitate și aceeași… secretomanie bineînțeles, s-au votat delegații care vor participa la Congresul partidului din data de 25 septembrie 2021, precum și membrii Curții de Arbitraj Județene și ai Comisiei de Revizie și Cenzori. Ședina cu pricina a fost organizată de Voiculescu cu dar zi înainte ca, la invitația sa(!!!), Orban să vină la Slatina să-și suțină mțiunea. Contracandidatul său nu s-a deplasat la Slatina ci l-a delegat pe Rareș Bogdan să-i facă… treaba!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!