Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CÂND PR-UL ÎI DĂ CU REST ȘEFULUI IPJ OLT… E GROASĂ RĂU!

16. septembrie. 2021

Se vede treaba, de departe- căci cu cât te apropii mai mul descoperi lucruri și mai interesante- că noului șef proaspăt uns, sau păstrat în funcție după ce zic niște unii că Voiculescu s-a preocupat intens să rămână funcția avacantă după concurs, îi dă rău cu rest noua căciulă. O fi prea mare căciula zic voci sau poate sunt… ”răutăcisme”, cert este că cel puțin pe parte de imagine e de răsu’ plânsu’.

Cu materialul clientului, azi, la primele ore, comunicat în toată presa despre o acțiune desfășurată de lucrătorii Serviciului Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Olt în cadrul unui dosar penal ce vizează evaziunea fiscală, executarea de activități miniere fără permis sau licență și continuarea activității după suspendarea acordului de mediu sau a autorizației, respectiv a autorizației integrate de mediu. Fără a intra pe fond sau a face vreo referire la ”constrastul” dintre perioada vizată și prejudiciul considerat de unii specialișpti din acest domeniu nu doar derizoriu ci aproape spre penibil, ne opprim la… formă!

Mai exact la modul în care au înțeles cei de la IPJ Olt- să nu avem discuții, nici o comunicare nu se transmite până nu primește bun de tipar de la șeful suprem!!!- să ”ilustreze” comunicatul. Într-o manieră cu totul diferită față de practica de pană acum nu doar de la IPJ Olt dar și de la alte structuri, respectiv DNA, DIICOT, etc. Când citești despre percheziții și vezi video în atașament te aștepți să ai imagini de la locul faptei. Bineînțeles, în limita liberului acces la informație, nu emitem pretenții peste! Însă, în cazul de față, surpriză, citești percheziții și când dai click te orbesc girofarurile care ies fix din curtea IPJ Olt și nu din curtea celor percheziționați. Și nu, n-au fost percheziții la sediul IPJ Olt, nu s-au percheziționat singuri(n.n. cel puțin nu încă…)!!!

Ce-a vrut să demonstreze poetul(n.n. a se citi interimar ILINCA IONUȚ și NICOLAE!)… greu de spus. Că parcul auto din dotarea IPJ Olt e în stare bună de funcționare, sau că au cu ce să plece…la drum, sau…?! Sau… atât se poate și de unde nu e șe știe că nici Dumnezeu nu cere. Însă, cu toată dragostea și fără ”răutăcisme”, domnu’ interimar, se joacă imaginea unei instituții publice și nu una oarecare. Adică… nu suntem la păcănele deși ”ambianța” creată de girofaruri te poate trimite cu gândul la o astfel de sală…

#pamflet Râzi de ei să nu plângi de tine!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!