Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ORBAN CONFIRMĂ TROCUL LUI VOICULESCU CU CÂȚU: ”DACĂ ACCEPTAȚI SĂ VINĂ UN MINISTRU SĂ SPUNĂ CĂ ÎȚI DAU AFARĂ ȘEFUL DE LA JOCURI DE NOROC… ÎNSEAMNĂ CĂ ĂSTA NU MAI E PNL!”

14. septembrie. 2021

Președintele PNL, Ludovic Orban nu și-a anulat vizita în Olt, așa um sperau unii urmare a faptului că duminică votul dat în Colegiul Director Județean al filialei Olt a fost unul masiv pentru moțiunea lui Câțu. Mai mult, încercarea lui Voiculescu de a-l umili s-a dovedit a fi mai degrabă boomerand pentru că Orban, tot la scenă deschisă(n.n. aceiași membri ai Colegiul Director Județean al filialei Olt ) n-a rămas dator. Dimpotrivă! Pentru că, așa cum însuși spunea, Liviu Voiculescu a vrut-o:

A vrut-o(n.n. Voiculescu!)Vreau să încep prin a-i mulțumi singurului membru care a votat ca eu să candidez la președinția PNL. Nu știu cine e dar vreau să-i mulțumesc(n.n. Voiculescu: ”a fost vot secret”.…)Da, da, vot secret. Totu’ e vot secret… Eu sunt în partidul ăsta de ieri de azi, n-am mâncat 30 de ani de politică ca să știu despre ce-i vorba. Liviu, tu ai vrut să deschid subiectul ăsta, eu n-aș fi vrut să-l deschid… Eu voi candida oricum chiar dacă filiala Olt nu se adaugă celor 10 filiale. Chiar dacă nu mi-ați dat votul pe moțiune, aștept să mă votați la Congres. Sigur că m-a durut fraților, eu știu unde e Osica, Cungrea, Studina, am participat umăr la umăr la campanii alături de voi, când unii veneau cel mult la baluri nu în colbul comunelor din Olt. ”

Mai mult, Ludovic Orban a ținut să puncteze și unul din motivele care l-au determinat pe Voiculescu să-și schimbe opțiunea, despre care am consemnat încă de la mmentul scenei de la Cluj dar pe care liderul de la Olt l-a negat, normal, vehement:

Dacă dumneavoastră acceptaţi să vină un ministru la dumneavoastră să spună că dacă nu votezi cu Cîţu îţi dau afară prefectul sau îţi dau afară preşedintele de la jocuri de noroc sau îţi dau afară pe oricine altcineva sau nu vă dau bani primarilor dacă voi nu mergeţi cu mine, înseamnă că ăsta nu mai e Partidul Naţional Liberal”, a mai afirmat Ludovic Orban.”

Nici Virgil Guran și Violeta Alexandru nu l-au menajat pe Voiculescu, ambii taxându-l pentru trădarea lui Orban. Mai mult, fostul ministru al muncii este cea care l-a pus pe Liviu Voiculescu pe lista susținătorilor de conjunctură cu dosar penal la purtător, acesta fiind trimis în judecată pe rolul ICCJ pentru constituire și aderare la un grup infracțional organizat. Un altfel de troc, unul penal!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!