Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CUM L-A UMILIT VOICULESCU DIN NOU(!!!) PE ORBAN…

13. septembrie. 2021

Pentru a doua oară de la debutul campaniei interne din PNL, Liviu Voiculescu îl umilește pe Ludovic Orban. Și nu o face oricum, ci la scenă deschisă. În fața Colegiul Director Județean al filialei Olt a Partidului Național Liberal a impus vot masiv pentru moțiunea lui Florin Câțu.

Secret n-a fost nici măcar jocul pe care a încercat să-l facă din nou Voiculescu. Cât despre vot… nici pe departe. Controlat pe persoană, astfel că la final, când s-a tras linie- 90 de voturi, 89 pentru Câțu și un singur vot împotrivă!

Secret, sau mai bine zis parte de o surpriză deloc plăcută ci umilitoare a avut parte din nou Ludovic Orban, același care l-a susținut să ajungă președinte la PNL Olt dar mai ales același care l-a ajutat să-și păstreze funcția și implicit să mai existe azi în peisajul politic după eșecul pe linie înregistrat de PNL Olt la alegerile de anul trecut. Și asta pentru că, înainte de a-i face demonstrația de susținere totală lui Câțu prin votul de duminică, Voiculescu nu doar că i-a dat asigurări lui Orban că ”va fi bine” ci l-a chemat luni să-și susțină moțiunea în fața liberalilor de la Olt. Cu alte cuvinte, Orban vine ca să vină pentru că Voiculescu nu doar a aruncat zarurile dar a și făcut cărțile: s-a votat Câțu! De aici înainte totul e doar… poveste cu și pentru proști.

Așa cum spuneam, este pentru a doua oară când cel făcut președinte la Olt de Orban îl umilește pe… același Orban, după episodul de la Cluj când a plecat de la Orban și-a urcat pe scenă alături de Câțu- click!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!