Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CHESNOIU, SCOS LA ÎNCĂLZIRE: ȚINTA- PREȘEDINȚIA PSD ȘI CJ OLT!

31. august. 2021

După parțialele de la Deveselu, un eșec pe linie la organizare marcat în dreptul lui Chesnoiu- responsabil de zonă, o victorie la mustață trasă grav de păr de #echipa PSD Olt, teorectic, politically correct, ar fi fost ca deputatul să facă un pas în spate, să-și asume lipsa de ”orientare”. Ar fi fost, dacă la pachet ar fi fost și autoevaluare și de ce nu poate și un pic de sprijin ”colegial” în sensul de a-l pune față în față cu realitatea din teren. Dar… cu mandatul în ogradă, s-a depășit rapid momentul cu atât mai mare fiind graba cu cât și ceea ce unii au numit victorie a fost cu mari emoții.

Iar Chesnoiu, dă înainte cu… tupeu! Și mai ales cu vise mărețe, căciulă mare dar la care nu croșetează singur ci, zic niște unii, că ar fi totală dezlegare de la domn’ ex președinte. Pentru că nu doar Chesnoiu a refuzat să recunoască faptul că situația de la ”firul ierbii” l-a depășit grav. Aceași atitudine o are în continuare și Paul Stănescu cel care, la un an de cât nu mai este președintele PSD Olt refuză să accepte că azi rotițele se învârt la Olt fără el! De aici probabil și înverșunarea cu care-l susține pe Chesnoiu în tot și-n toate. Mai ales în direcția lui 2024 pentru care se încălzește de zor deputatul de la Caracal. Spre unde? Spre Consiliul Județean Olt și implicit președinția organizației județene. Visul unei nopți de vară, da se poate spune și așa. Cum la fel de real e și faptul că mai e mult până departe iar un puci gândit și orchestrat de Paul Stănescu, așa cum a dovedit-o realitatea ultimilor ani(n.n. vezi Dragnea, Dăncilă și azi tentativa din week-end de la mare când împreună cu nașa Firea încercat o nouă poziționare contra președintelui Ciolacu!) este sortiit eșecului încă din fașă. Pentru că e doar pe armetică personală și pe interesul mult trâmbițat de partid. Partea a doua este pentru public, pentru cei care încă mai cred în preacuviosul și refuză să vadă realitatea celui ce în ultimii ani a decis doar în nume propriu fără o consultare prealabilă a activului, același fără de care azi ar fi fost probabil la binemeritata pensie!

Socotelile celor doi nu sunt o surpriză la nivelul PSD Olt, dimpotrivă, toți știu, majoritatea au primit-o ca pe o glumă proastă. De la primarii care peste noapte au devenit ”o prioritate” pentru deputatul Chesnoiu, la simpli membri care până acum l-au cunoscut doar din fotografiile de pe rețelele sociale. Iar dacă la pachet cu planurile de viitor pentru CJ Olt și implicit PSD Olt îl adăugăm și pe cel de la Primăria Slatina trasat cu… ”CARIOCA” tot pe armetica fostului președinte, bancurile cu Bulă pălesc deja.

Cum spuneam, mai e mult până departe și din totdeauna flămându’ a visat codrii verzi însă, în același timp e de urmărit ce jocuri vor încerca niște unii în continuare. Chiar și pentru divertisment!

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare! Restu’ e can can!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este hom.jpg
Print

One thought on “CHESNOIU, SCOS LA ÎNCĂLZIRE: ȚINTA- PREȘEDINȚIA PSD ȘI CJ OLT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!