Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

AFACEREA ”GUNOIU’”: CIOCAN PIERDE DEFINITIV(!) COLECTAREA DEȘEURILOR! ATRIBUIREA INTRĂ ÎN LINIE DREAPTĂ!

30. august. 2021

Atribuirea contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităţilor de colectare şi transport a deșeurilor municipale şi altor fluxuri de deșeuri, componente ale serviciului de salubrizare de pe raza județului Olt a intrat deja în linie dreaptă după ce săptămâna trecută Curtea de Apel Craiova a pronunțat o decizie definitivă la contesațiile depuse de doi dintre cei patru ofertanți înscriși la licitație.

Solutia pe scurt: Dec. Respinge plângerea formulată de petenta RER ECOLOGIC SERVICE BUCUREŞTI REBU SA, ca tardivă. Respinge plângerea formulată de petenta CLEAN PREST ACTIV SRL, ca nefondată. Admite cererea, formulată de intimata ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ OLT-ECO şi obligă pe fiecare petentă la plata către aceasta a sumei de către 4.388,96 lei. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Hotarâre  2056/2021  24.08.2021

Cele două societăți au luat calea instanței după ce și Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins pe fond ambele contestații, atât cea depusă de RER ECOLOGIC SERVICE BUCURESTI REBU și CLEAN PREST ACTIV SRL, aceasta din urmă fiind controlată de frații Ciocan. Astfel, atribuirea contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităţilor de colectare şi transport a deșeurilor municipale şi altor fluxuri de deșeuri, componente ale serviciului de salubrizare de pe raza județului Olt se va realiza cel mai probabil la finele lunii septembrie, singura societate rămasă în cursă fiind SC Salubris.

Aceasta este ce-a de-a doua încercare a reprezentanților Consiliului Județean Olt prin ADI Olt-ECO de a atribuire a acestui contract după ce la precedenta strigare, contractul încheiat cu firma desemnată câștigătoare- SC Rosal- a fost reziliat pe motiv de neîndeplinire obligații, și acest caz fiind tranșat tot în instanță.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!