Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CITY CISMARU A REZOLVAT PISTA DE ALERGARE DE LA STREHAREȚI: A ȘTERS-O DE PE LISTĂ!

Încă o promisiune a administrației Moț tăiată de pe listă de la instalarea la Primăria Slatina(n.n. din primul mandat!). A nu se înțelege greșit, nu a fost tăiată pentru că aleșii și-ar fi onorat-o după ce slătinenii i-au ales, ci pentru că a fost… anulată! Ce puțin momentan, până la viitoarea campanie electorală când cu siguranță va fi repusă pe tapet de toți cei care vor aspira la fotoliul de primar al Slatinei. Pentru că, nu-i așa, Pădurea Strehareți a fost pe buzele tuturor de la Vâlcov (n.n. inclusiv) la Prina și la Moț. Ba chiar și în pliantele contracandidaților acestora s-a regăsit la rubrica ”vă promit”.

E drept, nu-i doare gura să promită dar parcă e prea mult, prea ca la țară când la distanță de doar câteva luni se bat cu propriile arme. Așa cum a făcut-o spre exemplu Cismaru. Nu pe persoană fizică ci pe funcție de city manager al primarului Moț, în numele Primăriei Slatina bineînțeles și-n atenția cetățenilor municipiului prin intermediul presei locale(n.n. de casă, pe înțelesul tuturor!). De la Grădiște, acolo unde a fost însărcinat să prezinte bugetul municipiului, a dat asigurări ca ”AU” bugetat pentru anul acesta prin Direcţia Administrarea Patrimoniului şi Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Pubic sume de bani în vederea amenajării unei piste de tartan pentru alergare la Pădurea Strehareți.

La Pădurea Strehareţi, pentru că suntem într-o continuă căutare a unor finanţări europene pentru că investiţia este foarte mare – avem un studiu de fezabilitate pentru amenajarea unui parc tematic acolo, care depăşeşte din păcate veniturile bugetului local – am luat decizia ca, în acest an, să facem un minim necesar astfel încât viaţa slătinenilor să fie puţin îmbunătăţită şi în ceea ce priveşte petrecerea timpului liber în acea zonă. Am bugetat prin Direcţia Administrarea Patrimoniului şi Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Pubic sume de bani în vederea reabilitării integrale a căii de acces şi a amenajării a iluminatului public, bineînţeles, şi totodată pe această cale de acces nou reabilitată să amenajăm şi piste pentru biciclişti şi o pistă de tartan pentru alergare

Așadar, dând citire zicerii administratorului publlic, pentru că proiectul este amplu și costisitor iar bugetul nu duce… , din imensa grijă pentru slătineni, EI(n.n. oficialii din PMS) au bugetat din bugetul LOR(n.n. slătinenii) 530 mii lei în acest sens. Dar i-a ținut din aprilie până în iulie când au decis, tot EI să retragă suma de la acest obiectiv.

De ce? Cu siguranță explicația oficială ar fi aceea că sunt alte obiective prioritate și normal mult mai importante pentru, normal, slătineni! Nu pentru vreo firmă de casă sau vreun contract mai vechi ori alte astfel de… inginerii! Cert este că azi, în programul de investiții publice pentru 2021 al Direcției De Administrare patrimoniu, la obiectivul cu numărul zece- ”Amenajare pistă de alergare din tartan Pădurea strehareți” sunt alocați 0(ZERO!!!) lei!

#Continuăm să #construim…

Print

One thought on “CITY CISMARU A REZOLVAT PISTA DE ALERGARE DE LA STREHAREȚI: A ȘTERS-O DE PE LISTĂ!

  1. A zis asta cismarul care ma. concureaza pe mine, ca acesti bani sunt necessari la Adapostul de caini Saracesti. Vorbesc serios. A cerut Stanga ca face contract si cu Deveselu acum de higheriada.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!