Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Sloturile cu cele mai mari câștiguri în 2021. Ce trebuie să știi despre jackpoturile oferite de cazinourile online

21. iulie. 2021

Oricine aude cuvântul „Jackpot” vede instantaneu în față semne de dolari, ca-n filmele animate. De fapt, mulțivisează departe și joacă doar cu gândul la marele premiu. Indiferent dacă ajung să îl câștige sau nu, plăcerea de a juca nu trebuie să fie umbrită de acest lucru.

Cazinourile online oferă posibilități nenumărate atunci când vine vorba despre drumul care duce către jackpotul mult dorit, așa că e bine să le urmărești constant ofertele și să nu o ratezi pe cea care ți se potrivește.

Recordul mondial pentru cel mai mare jackpot este deținut de slotul Mega Moolah de la Microgaming. De altfel, pe lângă acest slot, titluri precum Thunderstruck sau Avalon de la acest furnizor sunt pe primul loc în preferințele pariorilor.

Un top al celor mai generoase câștiguri la jocurile Microgaming arată că Jon Heywood, un soldat britanic, a reușit să încaseze în 2016 aproape 18 milioane de euro, la o miză de doar 25 de cenți.

Un jackpot mai mic, dar totodată impresionant pentru orice jucător a fost câștigat de John Orchard, în 2012: peste opt milioane de euro. Iar pe locul trei în acest clasament se află A.Mark, care încasa în 2015 aproape șapte milioane de euro.

Poveștile lor demonstrează că nimic nu este imposibil dacă îți propui să ajungi într-un anumit punct.

Și slotul Mega Fortune de la furnizorul NetEnt vine cu trei jackpot-uri: Rapid, Major și Mega, ultimul fiind un premiu care se acordă de maximum trei ori pe an, însă chiar și așa sumele sunt impresionante. De pildă, de-a lungul timpului, s-au încasat câștiguri uriașe pornind de la mize foarte mici, unul dintre ele în 2011- de 11.700.000 de euro. Acest record a fost însă depășit în 2013 de către un finșandez care a încasat nici mai mult, nici mai puțin de 17.861.800 de euro.

Cu șanse la fel de bune se înscrie în topul sloturilor de succes șiMonty Python`s Spamalot, al furnizorului Playtech. Marele jackpot este numit Holy Grail Jackpot” și depășește valoarea de 1 milion de euro.

În plus, jucătorii români mizează pe faimoasele jocuri Marvel cu Superman și Batman, Esmeralda, Gladiator sau Funky Fruits care atrag și ele premii și câștiguri în bani de zeci de milioane de lei.

Atuncicândjoci la un casino online ai ocaziasăalegisloturi online cu jackpot progresiv. Mai exact, acesta crește odată ce jucătorii activează în cadrul slotului respectiv. Se ia în calcul un procent mic din fiecare pariu plasat și se adaugă la jackpot-ul final. Printre cele mai cunoscute sloturi cu un astfel de jackpot se numărăși Burning Hot, 100 Super Hot, Flaming Hot, Shining CrownșiRise of Ra.

De obicei, valoarea jackpot-uluiesteafișatăîntr-un colt al jocului, astfelcăjucătorii nu au cum săuite la cenivel pot ajunge.

Dacăvorbimdespreun cazinolicențiatînRomânia, putem da exemplulslotuluiFuncky Fruits, cel care are disponibil un premiuimpresionant, de aproape 9 milioane de lei. Iarpentru a-l câștiga, jucătorultrebuiesănimerească minimum opt cireșe pe o miză de 50 de lei. Sunt șanse la un câștigmai mic șiînsituațiaîn care se joacă pe o mizămai mica.

Pentru a ajunge la marele premiu, citește cu atenție termenii și condițiile în care cazinoul la care joci acordă acest jackpot și începe să joci după ce îți creionezi în minte un buget. Dacă mizezi pe sloturile cu cel mai mare jackpot, șansele de a câștiga mai mulți bani cresc și ele. Și nu uita să te bucuri de distracție înainte de toate!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!