Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Liga 1: Echipa lui Mititelu pleacă cu prima șansă în deplasarea de la Clinceni

21. iulie. 2021

Academica Clinceni a avut un start catastrofal de campionat, pierzând primele 3 meciuri competitive, după ce în campania precedentă echipa ilfoveană a fost, pe bună dreptate, numită revelația sezonului, clasându-se pe locul 5 la finalul play-off-ului.Din acestmotiv, nou-promovata FC U Craiova 1948 esteconsideratăechipa care are prima șansăînmeciul de la Clinceni, conform coteloroferiteSuperbet: consideratăceamai mare casă de pariuri online și oferind un bonus de bun venit de 500 LEI.

Se pare că Ilie Poenaru nu a reușit să găsească înlocuitori pe măsura jucătorilor care au părăsit echipa în această vară: Adi Popa, Cristi Tănase sau Andrei Cordea.

Jucătorii aduși în această fereastră de transferuri au dezamăgit, cel puțin deocamdată.William, fostul jucător de bandă care a impresionat în tricoul Astrei sub comanda lui Marius Șumudică, Cristian Gavra, fostul atacant de rezervă al lui Gheorghe Hagi la Viitorul și Lucian Filip, mijlocașul central care a făcut carieră la FCSB – au fost cele mai sonore transferuri.

Ilie Poenaru s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul echipei sale după fiecare dintre cele 3 runde de campionat ale actualului sezon, iar de fiecare dată a acuzat erorile din defensivă.

„Concluzia? Ce concluzii să mai tragem? Noi conduceam cu 1-0, se arată prelungirile, strigăm să rămânem jos, să ne închidem, și parcă era minutul 90 și conduceau ei cu 1-0 și alergam noi după egalare. Nu mai respectam nimic tactic, pe tranziția negativă eram rupți în două, toate principiile pe care le-am antrenat astăzi au fost dezastruoase, din păcate.

Nu știu ce-au crezut și ce-a fost în capul lor. Eu le-am spus și la pauză că trebuie să stăm mai grupați și să-i lăsăm puțin să vină peste noi. Noi, total invers. Poate căldura asta ne-a amețit de ne-am pierdut cumpătul,” a declarat tehnicianul la finalul meciului pierdut în Ștefan cel Mare, scor 3-1.

Ilie Poenaru a lansat un ultimatum și pentru jucătorii care au o mentalitate greșită și a lăsat să se înțeleagă faptul că anumiți componenți ai lotului vor părăsi echipa în următoarea perioadă, însă acest semnal pare mai de grabă să fie un gest disperat, în tentativa de a nu pierde controlul vestiarului și implicit, șansa de a redresa echipa.

Prin antiteză, Adrian Mutu s-a declarat mulțumit de jucătorii săi după eșecul cu Voluntari, scor 2-1 și este convins că echipa se află pe drumul cel bun.

„Am condus jocul de la cap la coadă, am dominat, dar am pierdut. Echipa a jucat bine, sunt mulțumit de felul în care au luptat băieții. Am avut mereu posesia, am făcut un joc solid.Am primit un gol foarte frumos la care n-am avut ce face, cred că doar la golul al doilea putem să fim mai atenți. Echipa se exprimă cum îmi doresc, suntem pe drumul cel bun,”a declarat Mutu, după al doilea eșec în primele trei etape.

Atmosfera la FC U Craiova este una mai bună, iar conducătorii și suporteri se gândesc mai mult la transferuri. La doar câteva zile după ce discuțiile cu internaționalul românVasile Mogoș au picat, din cauza pretențiilor salariale ridicate, Gigi Becali a anunțat că experimentatul atacant Zdenek Ondrasek ar putea ajunge sub comanda lui Adi Mutu.

Meciul dintre Academica Clinceni și FC U Craiova 1948, contând pentru runda a 3-a a Ligii 1 se va disputa sâmbătă, 7 august, de la orele 18:30, iar temperatura estimată pentru startul partidei este de 32 de grade.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!