Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LA BALȘ, PRIMARU’ ȘI TERȚUL: PE SUSȚINERE RECIPROC… AVANTAJOASĂ?!

20. iulie. 2021

Zice o vorbă din popor că atunci când scroafa se urcă în copac se crede deja privighetoare. Iar poporul știe, are ochi și urechi să vadă și să audă atunci când vorbim de cei cărăra le-a dat votul de încredere să le administreze orașu și mai ales bugetul. La Balș, pare că deja intenționează să și cânte. C-are tril melodios. Zic niște unii că-i mai mult de atât, că e chiar impunător trilul mai ales atunci când vine vorba de decizii… administrative. Deși unu’ e primarul- asta e, n-ai ce să faci, noul cod administrativ nu permite două posturi de edil- terțul uită că-i doar încă unul la număr pe lângă casa primarului și-și arogă merite, ba chiar se lansează în a da asigurări, garanții și a face promisiuni în legătură cu tot ceea ce ține de administrația locală. Din ciclul ”noi facem, noi avem, noi și tot noi”! Am căutat în zadar la AEP în lista candidaților din septembrie 2020 la Primăria Balș numele terțului. Nu e de găsit. Nici măcar la pachet cu un altul- duo- nu apare numele lui Truică. Doar pe SEAP! Acolo da, îl găsești ca terț susținător- nu direct ci prin firma pe care o păstorește- la contractul de ”Achiziție execuție lucrări, inclusiv organizare de șantier, amenajare, utilitati si utilaje + Achiziție pentru elaborarea Proiectului tehnic si AT proiectant pe perioada de executie a lucrărilor – Centrul Multifuncțional in cadrul proiectului ,,Îmbunătățirea serviciilor recreative în Orașul Balș”.

Cum spuneam, nu e lider, e cu susținererea sau cum ar spune unii… cu spatele! Pentru că nu-i așa, cum să convingi că tu ești privighetoare, că ești la butoane direct, mai impunător decât însuși primarul dacă nu semnalizând, prin implicare directă! Ce scapă din vedere atât primarul cât și terțul este faptul că apa caldă, mai ales la Balș nu s-a inventat acum! Și cu atât mai puțin de Rotea sau Truică! E vechi păcatul și tocmai pentru acest păcat predecesorul a fost înlăturat prin vot negativ! Pentru că bălșenii și-au dorit ca orașul să fie administrat de primar și nu de camarila sa, indiferent ce firme sau persoane intră în această… categorie! Încă mai speră că ”schimbarea suntem noi” să nu rămână doar slogan pe afișe sau pliante, încă mai speră ca cineva, pe repede înainte- de ieri, nu de mâine, să dea scroafa jos din copac și să-i dea locul pe care-l are: pe lângă casa prietenului și nu pe lângă casa primarului! Altfel, numai mâine nu-i poimâine și votul poate fi din nou negativ impotriva unui primar decorativ, și de încredere pentru un altul care nu doar își asumă această demnitate dar reușește să se și impună ca principal factor decizional!

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare! Restu’ e can can!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este hom.jpg

Print

One thought on “LA BALȘ, PRIMARU’ ȘI TERȚUL: PE SUSȚINERE RECIPROC… AVANTAJOASĂ?!

  1. Un adevărat grup infracțional! Truica ,best ,Dr popa,best,și Rotea executant!truica își asuma de mult rolul de ,,tătic”, trabuc,cafea,wisky ..,,și ,,altele”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!