Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LA AL DOILEA CONGRES, VOICULESCU REALES…

12. iulie. 2021

Alegerile de la PNL Olt sau încheiat la fel cum au început: ca o formalitate banală. Liviu Voiculescu, el cu el, și-o sală ocupată cu delegați cât să fie cvorum ca să nu alerge președintele singur și să nu iasă nici măcar pe locul doi. Așadar, nici o emoție.. liberalii n-au avut nici măcar oportunitatea de a alege răul cel mai mic. Au rămas cu cel mare- o spun rezultatele, procentele!

Au curs în schimb șiroaie de ipocrizie, în deosebi din discursurile lui Voiculescu. Pentru că au fost două: unul înainte și altul după…”victorie”!

Greu, foarte greu i-a fost să urce la tribuna candidaților. De fapt, o tribună, una bucată candidat. De ce greu? Posibil căldură mare. Sau prea penibil momentul încât să-i fi căzut greu inclusiv lui Voiculescu?! Nimic nu e exclus mai ales că, potrivit propriei scrieri(n.n. pe faccebook normal!) nici măcar el însuși nu este convins că a fost/ este un președinte- lider așa cum ar merita și, mai mult, ar avea nevoie organizația de la Olt a PNL. Vrea să creadă dar, vorba aceea… speri degeaba!

«Vineri voi urca din nou la tribuna candidaților. Și va fi greu. Foarte greu! Vreau să cred că am fost liderul responsabil, capabil, demn și ferm pe care și l-au dorit în urmă cu 3 ani. Și vreau să fiu în continuare un astfel de lider. Vreau să cred că am meritat încrederea lor.»

Cât despre încredere… a fost și atunci(n.n. acum 3 ani!) ca și acum un vot pe buletin. Încredere acordată lui Voiculescu în detrimentul cui? Lui Liviu Dumitru? Așa da, altfel, cum spuneam, unicul și preferatul, răspuns cu o singură întrebare. Fără alternativă chiar dacă se impune!

Noroc că după joi(n.n. prima postare!), vineri, în ziua evenimentului i-a fost mai ușor. Să urce pe scenă! Figurație scurtă, discurs șablon, dă-i și luptă cu mulțiumiri și laudă de sine și cam atât. Că de, în viață poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri, iar cum Voiculescu a înregistrat cele mai multe și mai umilitoare eșecuri dintre toți președinții pe care și i-au ales de-a lungul ultimilor ani liberalii olteni, de ce să zăbovească mai mult la microfon. Din mesajul postat după ”numărătoarea voturilor”- hai că suna bombastic, nu-i așa! – finalul face toți banii de la… păcănele:

”Am fost până acum împreună și vreau să cred că vom rămâne în continuare aceeași echipă sudată, puternică și echilibrată❗ Pentru că #împreună forța noastră, a liberalilor olteni, este de neegalat‼

Când are dreptate Voiculescu … are: e greu să egalezi PNL Olt la înfrângeri. N-ai cum să obții eșec după eșec la fiecare scrutin electoral decât dacă te cheamă Voiculescu Liviu Dumitru! Cu siguranță cu alt președinte liberalii de la Olt n-ar fi atins aceste ”performanțe de… ”neegalat”!

Tristă rău se prezintă situația la PNL Olt! Știm și noi, știu și ei, aceia dintre liberalii olteni care încă nu și-au pierdut simțul penibilului!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!