Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LĂSAȚI-L PE CHESNOIU PE STICLĂ! E GREU LA FIRUL IERBII!

29. iunie. 2021

Duminică, la Deveselu, Chesnoiu a reușit performanța de a ține o organizație întreagă pe jar mai bine de două ore în așteptarea rezultatelor la parțiale. Pentru unii, emoțiile au fost mai mari decât în ziua în care au fost ei înșiși candidați! Cum spuneam, cel care a reușit să fiarbă la foc mare Oltul puternic a fost deputatul Adrian Cresnoiu, teoretic responsabil pe zonă. Practic… responsabilitatea a căzut pe alți umeri. Și asta nu pentru că deputatul în cauză ar fi avut puterea… politică să-și recunoască neputința ci pentru că așa cum am mai spus-o, alegerile de la Deveselu n-au fost depre cei doi candidați ci despre cele două echipe(n.n.organizații- PNL- PSD Olt!), și-atunci s-a strigat de la centru de comandă mobilizarea! S-au executat de la ’ăl mai mic la însuși secretarul general Stănescu, pe echipă! Răul a rămas însă la rădăcină și s-a văzut în toată ”splendoarea” lui pe parcusul zilei de vot dar mai ales după închiderea secțiilor de vot, când unii aproape că au dat în clocot iar Chesnoiu în bâlbâială!Aproape rău a trecut glonțul pe lângă ureche! Dacă spre exemplu vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu ar fi făcut pană pe drum și l-ar fi chemat în ajutor pe Busi(n.n tot cu titlu de exemplu) și nici unul nu reușea să ajungă la timp(!!!) la Deveselu, alegătorii nu doar mâncau pizza dar votau și-n consecință iar Chesnoiu avea cele mai mari șanse să sărbătorească doar ziua IEI! Regulamentar, cu ie la purtător! La Cezieni bineînțeles. La Deveselu era chef pe… dreapta(n.n. eșicherului politic!).

Pentru că, pe organizare, pe bucătăria internă- pe care nu ai cum să o cunoști când ai fost parașutat într-o funcție publică pentru că… stele căzătoare, apoi făcut deputat pentru aceleași merite… deosebite și-n continuare luat de mână, plimbat dintr-un studio în altul, mai exact umflat artificial- în general dar mai ales în politică, zic niște unii(n.n. cu experiență și rezultate- fapte nu vorbe!) că-i mai bine să spui PAS și să faci un PAS ÎN SPATE!

Și dacă totuși nu ai capacitatea să recunoști că ești depășit, că treaba asta cu firul ierbii e o mare necunoscută pentru tine, cineva(n.n. tot de la centru de comandă, normal) ar trebui să se aplece(!!!) asupra acestui aspect și să-ți facă un bine ție dar mai ales ECHIPEI: să te lase pe sticlă, tot pe sticlă și doar pe sticlă. Normal pe agricultură căci și aici, scos din zona de confort e aproape rateul! Recomandare pentru evitarea emoțiilor puternice care pot dăuna grav… procentului!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!