Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LA DEVESELU N-A PIERDUT ALIMAN, A ÎNFRÂNT VOICULESCU! #ROȘU

28. iunie. 2021

Deveselu rămâne… roșu! În ciuda amenințărilor lansate public de președintele PNL Olt cu privarea de investiții în cazul unui vot acordat candidatului PSD Olt, la alegerile parțiale de duminică acesta din urmă a fost ales primar la Deveselu.

Teoretic, lupta s-a dat între Aliman și Dobre. În teren, a fost de fapt o confruntare politică între cele două partide-PNL ȘI PSD! De o parte și de cealaltă a secției de votare, separați de gardurile instalate de jandarmi la ordinulu actualului interimar al Jandarmerie Olt, vizibil purtător de… căciulă prea mare, ambele tabere au aruncat totul în joc, de la resurse umane la financiare. Bătălia electorală a fost una destul de strânsă, cu emoții de ambele tabere, ambii candidați bucurându-se de susținerea localnicilor în proprorții asemănătoare.

Diferența a fost făcută de puțin peste 100 de voturi deși pe armetica politică diferența este mult mai mică. Deși n-a reușit să iasă primar, nu Aliman a pierdut alegrile. A înfrânt Voiculescu! Din nou, așa cum a făcut-o și la Slatina din postura de candidat, așa cum a făcut-o și la parlamentare ca președinte al PNL Olt. EȘECUL, marcă înregistrată! De altfel, rezultatul de duminică n-a fost deloc o surpriză, mulți l-au anticipat chiar înainte de vot, după spectacolulul ieftin pe care Voiculescu l-a făcut la Deveselu cu ocazia vizitei lui Câțu și Orban!

Cum bine spunea un internaut, Oprescu poate sta liniștit: cât timp Voiculescu va fi președinte, PSD Olt are un aliat de nădejde în liberali!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!