Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GREU CU EVALUAREA LA GUNOI! LINIȘTEA DINAINTEA FURTUNII?!

09. iunie. 2021

Ieri(n.n. 22 martie 2021) a avut loc deschiderea ofertelor. Sunt patru firme interesate, care au depus oferte, şi ne aflăm în perioada de evaluare a acestor oferte, care durează până la 60 de zileEste vorba despre firme mari, care sperăm că își vor respecta angajamentele” declara Directorul ADI „Olt-Eco”, Ilie Irimia, exprimându-și totodată speranța ca de data aceasta procedura să reușească și câștigătorul să-și respecte angajamentele.

Termenul avansat public de Irimia a fost depășit de mult iar anunțul câștigătorului contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităţilor de colectare şi transport a deșeurilor municipale şi altor fluxuri de deșeuri, componente ale serviciului de salubrizare de pe raza județului Olt încă nu a fost anunțat. Pe evaluare în continuare! Între timp apele nu sunt deloc liniștite ci dimpotrivă s-au făcut și se fac în continuare valuri din… ciocan!

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 96 luni.Cantitățile anuale estimate(n.n. colectat și transport)sunt de aproximativ 81629 tone, redevența stabilită prin documentație este de 1,141,608.4 lei anual, iar valoarea aferenta procentului de cheltuieli cu diverse si neprevazute este 0 (zero) lei. Printre criteriile care, teoretic cel puțin, ar trebui să ducă la desemnarea unui câștigăror sunt capacitatea de exercitare a activitatii profesionale, inclusiv cerintele privind inscrierea in registrele profesionale sau comerciale, Situatia economica si financiara(n.n.cifra medie de afaceri a Ofertantului in domeniul de activitate aferent obiectului contractului (individual sau asociere de operatori economici) pentru perioada 2017, 2018 si 2019 trebuie sa fie echivalentul a cel putin 30,000.000 lei) și capacitatea tehnica si profesionala(ofertantul trebuie sa probeze ca in ultimii 3 ani a prestat în cadrul a maximum 3 contracte servicii similare cu cele care fac obiectul contractului care urmează a fi atribuit, care includ cel putin activitatea de colectare a deșeurilor municipale a 48.000 tone intr-un an (12 luni consective).)

Rămâne de văzut când se va decide pe… ”evaluare” dar mai ales ce va urma după! Se anunță deja cu… strigături! Revenim!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!