Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STRATEGIE… TE HALESC: ACTUALIZARE PENTRU STOCARE! 3 MINUTE PENTU MOȚ! #F5

Nici Avangard-ul lui Pieleanu nu mai e ce-a fost! Moț își face propriul ”studiu sociologic” Strategie zic unii. Ciorbă… reîncălzită, de fapt! Aceeași din 2016 când a fost lansat pentru prima dată de Stănescu la candidatură. Lansa la rându-i dezbateri peste dezbateri. On line, să ne înțelegem. Și atunci dar și acum. Nu direct cu cetățeanu’. Nu, nu, pentru că atunci când n-ai cu ce(proiecte… ioc, dezinteres total!) fuga e cea mai sănătoasă!

A început cu terenul fostei unități militare. Dezbatere serioasă. Like și share masiv de la activul de partid după bine cunoscutul mesaj pe grupul intern- ”Aveți mai jos link-ul materialului de astăzi, nu uitați să confirmați pe grup după ce ați distibuit și apreciat materialul”(n.n. standard, Ivan știe!). A făcut parc și… ât! toate mesajele de la cetățeni au fost… stocate și așa au rămas. A venit apoi cu celebrul la acea vreme F5-”Fii Slatina F5”: ”Esti tanar si ai intre 16 si 35 de ani, mergi prin orasul tau si nu te regasesti? Inca de cand erai copil te gandeai sa construiesti ceva in Slatina? Implica-te! Propune un proiect, spune o idee despre ce putem face in Slatina. Cele mai bune trei proiecte vor fi promovate de mine in Consiliul Local Slatina, pentru a deveni realitate. Fii Slatina F5, spune-ti parerea si da un refresh orasului.” Și astăzi se uită tinerii după mult promisuul skate parc. E la cCarcal, la Slatinma nici urmă.

Azi revine. Face consultări. Nu la primărie, acolo mai răruț că-i mai drăguț. On line din nou. Cum spuneam, de la Stănescu citire, face ”studiu sociologic”.

Municipiul SLATINA se află în plin proces de actualizare a STRATEGIEI DE DEZVOLTARE a Municipiului Slatina PENTRU PERIOADA 2021-2027. Chestionarul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale orașului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din oraș, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul orașului nostru, precum și pentru a asigura coerența și conformitatea cu politicile naționale și europene.Vă rugăm să vă alocați 3 minute, în perioada 08.06.2021 – 15.06.2021, pentru a ne ajuta în demersurile noastre și vă invităm să ne răspundeți la câteva întrebări care se concentrază pe urmărirea nevoilor mediului de afaceri și direcțiilor de dezvoltare ale acestuia.

Două chestionare cu mai multe întrebări din care Moț vrea să afle de fapt realitatea din Slatina: dezatru pe toate liniile. De la întreținere la infrastructră și contonuând cu serviciile oferite de sttructurile din Primăria Slatina și pentru acare simplii cetîțeni trebuie să facă mătănii serioase ca să beneficieze de el! Cu siguranță și răspunsurile celor care vor pierde 3minute din timpul loc cu ”demersul” lui Moț vor fi… stocate. Dar, așa se întâmplă când începi să-ți faci calcule pentru urmașul la tron. testezi piața, sondeze, dar mascat! Nu din ușă în ușă pentru că în condițiile actuale ai mici șanse să ți se deschidă prea multe uși și mari să ți se trântească majoritatea în nas. On line!

P.S. Ar fi o idee, cu siguranță mai puțin costisitoare și poate fără atât de multe suspiciuni rezonabile, dacă și funcția de primar, la pachet chiar cu cea de viceprimar(n.n. două la număr în acest caz) ar fi tot… virtuale! La fel ca interacțiunea ocupanților cu cetățeanul alegător!

Print

One thought on “STRATEGIE… TE HALESC: ACTUALIZARE PENTRU STOCARE! 3 MINUTE PENTU MOȚ! #F5

  1. Strategie de dezvoltare pe DRACU… Pai dom’ primar tu nu esti in stare sa termini intrarile in SLATINA dinspre CRAIOVA si PITESTI si vrei sa mai dezvolti SLATINA in continuare???ESPLANADA DE DOI ANI nu mai faci nimic la ea,trotuarele de la intrare in SLATINA le-ai spart si asa au ramas de un an de zile cu BALARII pe ele. Pe viceprimarul ala fara gat l-ai ingalvit de bani,ca pana sa vina la primarie il alergau camatarii prin oras si acum si-a tras vreo 3 masini de vreo 200 k si o casa de vreo 300 k din salariu de bugetar?
    Sau in acest sondaj e vorba de dezvoltarea voastra personala in urmatorii ani…?UNDE VRETI BA SA AJUNGETI PE BANII PROSTILOR …?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
CONCURS REAL PE EVAZIUNE ȘI SPĂLARE DE BANI! UNGUREANU ȘI ȚIȚIRIGĂ, CERCETĂRI ÎN FORMĂ… CONTINUATĂ(5ANI!)

Demarate în urmă cu cinci ani, cercetările în care sunt vizați Mircea Ungureanu(Pisicu) și Valeriu Țițirigă nu au fost finalizate...

Închide