Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DEVESELU: TREBUIA SĂ FIE ”SCUT”! MOȚ ȘI GRECU AU DAT CU FLIT! TRĂIASCĂ PARTIDU’!

31. mai. 2021

În perioada următoare toții ochii sunt ațintiți pe Deveselu. Este singura localitate din Olt unde se vor organiza alegeri, așadar este de așteptat ca toate forțele politice să-și concentre activul în zonă.

PNL și PSD și-au anunțat oficial, bineînțeles pe rețelele de socializare conform trendului, candidații pe mâna cărora vor merge. Dacă Voiculescu s-a limitat doar la anunț însoțit de foto cu el și candidatul, la PSD Olt, deja pe tradiție, s-a dorit ca anunțul candidatului să fie asezonat și cu un puternic semnal de… forță. Și cum altfel dacă nu cu… băieții(echipa) pe spate! Scut în jurul candidatului. Dar, din păcate pentru unii, s-a pierdut semnalul… Și nu, nu e vina scutului! Nici a fotografului! E de la băieți! Băieții deștepți(n.n. sau cel puțin așa părere bună au ei despre ei!)Niște unii care s-au pierdut probabil pe drum și n-au mai ajuns la momentul foto. Sau care pur și simplu au fost prinși cu chestiuni mult mai importante decât un moft de baron.

Și, nu vorbim despre lipitori de afișe neînsemnați, ci de două personaje cu poziții importante în partid, președintele executiv al PSD Olt, Emil Moț(n.n. primar Slatina) și vicepreședintele Cătălin Grecu(deputat). Absența celor doi, în deosebi a primului, nu e o surpriză atât de mare. Nu e prima dată când ies din linia partidului și-l sfidează pe Oprescu(n.n. din ciclul ”las-o bă că merge așa, ne-am obișnuit deja”!).

Că ”n-au fost chemați”- este explicație pentru proști. Nici măcar de trimis după fentă pentru că, atunci când tu însuți vrei să dai semnalul de forță n-ai cum să-l ”omiți” din convocator chiar pe finu’, al doilea om în partid.

Că a fost week-end și ambii au ales să nu-și piardă timpul liber cu prostii… asta da, stă în picioare! Ambii au sacii în căruță pentru încă trei ani. Atenție, urcați(n.n.sacii=voturi) de partid, același pe care-l sfidează acum(n.n. cu președintele inclus!), nu pe persoană fizică!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!