Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TEAM BUILDING: STĂNESCU CONVOACĂ PRIMARII ȘI PARLAMENTARII DIN OLT LA SOCIALIZARE PE… CĂRĂRI DE MUNTE!

Paul Stănescu a dat din nou strigarea. Toată floare pesedistă de la Olt-primari și parlamentari- au fost convocați la socializare. La finele săptămânii viitoare, după Ziua copilului, îmbarcarea la microbuz, stația de pleare Consiliul județean Olt. Destinația, aceeași devenită deja un fel de bază de lucru a partidului, comuna brașoveană Sâmbăta de Sus, acolo unde au avut loc și ultimul Comitet Politic Naţional al PSD .

Team building-ul se desfășoară pe parcursul a două zile, fiind anunțați și invitați… surpriză. La fel cum a picat și această covocare pentru mulți pesediști care își amintesc că ultimele reuniuni de acest gen(în deplasare) datează de prin 2014. Local, la cort, a mai făcut Stănescu convocări de fiecare dată când a vrut să testeze perspicacitatea activului cu… arma la picior. Temele de discuție… de opoziție! Fără bani la echipă, deci fără rezultate. De aici și lipsa entuziasmului în cazul celor mai celor mai mulți dintre primari, în deosebi cei cu ștate vechi, cunoscători ai discursului ”o să fie bine, tinem aproape”!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
DOSAR DE CORUPȚIE(GIO) ICCJ: PREȘEDINTELE PNL OLT SCAPĂ DE SECHESTRUL ASIGURATOR!

La opt ani de când prin ordonanţa nr. 174D/P/2011 din 13.06.2013 procurorii Direcției de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Închide