Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOȚ A DESFIINȚAT SERVICIUL JURIDIC DIN PMS. PE REGLARE DE… ORGANIGRAMĂ! SAU DE CONTURI?!

13. mai. 2021

Când începe să se strângă lațul, când niște unii își descoperă veleități de ”scriitori”- nu pe contract cu vreo editură ci pe acord cu niste procurori- vin la pachet și reglările de conturi. Pas cu pas, în ambele cazuri până la prima încadrare oficială când tăvălugul, deja pornit la vale, va fi imposibil de opritPe principiul… mult a fost, puțin a mai rămas!

Astfel, prima reglare oficială s-a produs. Bineînțeles la Primăria Slatina, acolo unde apele sunt departe de a se limpezi de când a pus piciorul în prag prima persoană legitimată la DNA. Serviciu Juridic e mort și îngropat de acum, transformat în compartient. Organigramă modoficată, aprobată în CL Slatina. Prin urmare s-a produs reglarea și pe persoană fizică. Mihaela Otincelescu, șefă a Serviciului și-a pierdut scaunul. Pe noua structură intră la rând cu ceilalți patru colegi de… compartiment. Zice târgul că intenția solicitării transferului pe un post similar celui desființat nu s-a mai materializat Ca să fie bine, să nu fie rău!

Tot pe reglare, pe surse, se anunță și altele. Pe aceleași considererente: au răsuflat… sifoanele(n.n. Baloanele sunt la alții!!!). Țineți aproape că lovesc și lociunțele!

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare! Restu’ e can can!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este hom.jpg
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!