Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ACADEMICIENII DUS- DUȘI ȘI DISTRUȘI! JIGNIRILE NU SCUZĂ INCOMPETENȚA!!

12. mai. 2021

La Slatina s-a ajuns la performanța să înflorească buruienile. Nu e poveste, e realitatea acestor zile! O imagine deplorabilă a municipiului- reședință de județ chiar!!!- și care arată lipsa de preocupare a administrației locale și incompetența celor ce administrează societatea care administrează spațiile verzi- S.C. Dezvoltare Urbană S.R.L.- și nimic mai mult. Care incompetență, în loc să și-o asume, într-un exces de tupeu dus(n.n. cu toată dragostea) spre nesimțire , reprezentanții DUS ales să o arunce în derizoriu și în cârca salariaților. Pe undeva să scoată cămașa! Care cămașă, ca și căciula, se dovedește a le fi mult prea mare.

După moodelul ”iarna ne-a prins pe nepregătite în decembrie”, la fel i-a prins primăvara și pe cei de la DUS. Iar vinovații nu sunt ei ci… ploaia și căldura care ”a dat dintr-o dată”. Da, da, pe principiul ”să strâng cine-a plouat”, tot așa, să cosească buruienile cine-a le-a favorizat creșterea. Așa a cuvântat purtătorul de cuvânt al societăţii Dezvoltare Urbană Slatina, Alexandru Berechet, pentru adevarul.ro.

”A şi plouat foarte mult în ultimul timp (???) şi dintr-odată a dat căldura. E normal, şi în ceilalţi ani s-a-ntâmplat acelaşi lucru, după, imediat a crescut iarba.”

Și nu se oprește doar aici. Continuă, și se afundă, insistă și găsește un alt vinovat de serviciu: salariații DUS. Nu intră în detali despre decizia de a pune pe liber peste 30 de salariați ai societății luată fix când a dat colțul ierii deci era mai multă nevoie de ei , nu vorbește nici despre motivele pentru care, începând din acest an bugetul alocat de Primăria Slatina s-a diminuat la mai puțin de jumătate, nici despre… spre exemplu, în cotextul actual care va fi soarta (n.n. pecetluită deja, zic unii)a societății înființată de CL Slatina în 2017, condusă de Florin Dumitrescu(n.n. pentru prieteni DUMI!)

Jignește în cel mai urât(n.n. greu de găsit cuvintele!) salariații fără de care societatea în cauză n-ar putea să funcționeze și pe cale de consecință n-ar exista loc de muncă și remunerație substanțială nici pentru director și nici pe departe pentru purtător de cuvânt. Doar pentru că nu sunt ”academicieni” purtătorul de cuvânt al DUS consideră că ce care lucrează aici ”automat nu sunt oameni serioși”.

”Muncitorii care se prezintă la interviuri şi sunt angajaţi nu se dovedesc, pe de altă parte, foarte serioşi. Chiar astăzi au venit două persoane şi s-au angajat, sperăm să fie şi serioşi. La noi nu vin academicieni, vin… Automat nu sunt nici foarte serioşi.

Așadar, Slatina e sufocată azi de buruieni pentru că reprezentanții SC Dezvoltare Urbană Slatina au în primul rând deficiențe în gestionarea resursei umane și nu pentru că salariații(n.n. din teren) nu și-ar face treaba, și cu toate astea aceștia din urmă sunt jigniți și umiliți public de către purtătorul de cuvânt pe motiv că nu au studii… academice!

Uman și mai departe, în lipsa acestei… calități, instituțional, se impune ca, fie conducerea societății, fie chiar reprezentanții PMS-CL Slatina, să vină cu o poziție oficială în care să taxeze declarația profund jignitoare și mai mult decât prost inspirată a purtătorului de cuvânt. Bineînțeles, în cazul în care jignirile aduse de acesta acelor oameni care acceptă să lucreze la DUS nu pentru că le-ar face plăcere ci pentru a avea ce pune pe masă- având în vedere că nivelul de salarizare este unul mic(n.n.tot declarația personajului în cauză- „Este o diferenţă, de la 2.000 lire(n.n. în stăinatate) la 2.000 lei”) nu sunt îmbrățișate și de aceștia.

N.N. Cam așa se întâmplă de cele mai multe ori când din copac scroafa se crede privighetoare!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!