Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

EFECTUL DNA?! MOȚ LE-A PUS FUNCȚIONARILOR DIN PMS CHEIA DE GÂT DUPĂ CE-A REZILIAT CONTRACTUL CU FIRMA LUI DRAGNEA!

05. mai. 2021

De la ”generația cu cheia de gât” la ”administrația cu cheia de gât”. Cam așa se poate traduce situația actuală a funcționarilor din Primăria Slatina, Direcția Economică și Direcția Patrimoniu, după ce primarul Emil Moț a reziliat contractul cu firma care asigura paza acestora. Drept urmare, funcționarii au fost chemați înaintea Sărbătorilor Pascale să-și preia cheile de la birouri, aducându-li-se la cunoștință că ”ei închid, ei deschid, ei răspund”!

Este vorba despre contractul în valoare de 4,3 milioane de lei plus TVA atribuit în 2017, după aproape un an de contestații, societății  SC Europrotect Security SRL din Alexandria, una din firmele de casă ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, azi încarcerat la Rahova, pentru paza a 18 obiective aflate în subordinea Primăriei Slatina, un total de 22 de posturi.

Cu siguranță e doar o pură… coincidență faptul că decizia de reziliere vine la o lună după ce contractul respectiv a intrat în vizorul procurorilor anticorupție, fiind ridicate documente în acest sens în timpul unei ample acțiuni desfășurată în 11 județe din țară la 22 de instituții publice între care și Primăria Slatina. Cu siguranță funcționarii PMS nu vor sta prea prea mult cu … cheia de gât. Doar până la o nouă atribuire!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!