Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

HOMOREAN NU-L SCAPĂ DIN… VIZĂ PE MOȚ!

07. aprilie. 2021

Continuă ping-pog -ul între Primăria Slatina și Prefectura Olt, mai exact între Moț și Homorean, cu hotărârile Consiliului Local Slatina. Cum arătam cu alte ocazii, cele două instituții au devenit și ”cliente fidele” ale Tribunalului Olt.

Cu ochii pe Moț, fiert pe imobiliare pare a fi Florin Homorean. Dacă nu întoarce un balcon, întoarce un imobil cu totu’! Așa cum s-a întâmplat zilele trecute drept pentru care în prima ședință a CL Slatina din această lună se află pe ordinea de zi două proiecte pentru revocarea a două HCL. Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Slatina nr. 10/27.11.2020 și Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Slatina nr. 12/27.11.2020, ambele referitoare la edificarea unor construcții.

În pași (n.n înceți dar siguri ar spune unii…) Prefectura Olt solicită Primăriei Slatina să transmită documente din care să rezulte dreptul de proprietate publică sau privată a Municipiului Slatina asupra terenurilor pentru care s-a dat derogare în vederea edificării de construcții. În urma exercitării controlului de legalitate asupra celor două hotărari, ine apoi și solicită revocarea acestora, motivat de faptul că , terenurile situate la limita de vecinătate din partea de nord a celor două imobile pentru care s-a dat derogare în vederea edificării de construcții, nu fac parte din domeniul public sau privat al municipiului Slatina.

Și-n atare condiții se execută! La inițiativa Primarului municipiului Slatina prin referatul de aprobare nr. 29112/05.04.2021 se revocă! Au unii bugetul în pix dar au și alții viza, tot în pix! Alt pix! Cam așa s-ar putea traduce pe scurt meciul dintre Prefectura Olt- Primăria Slatina! Care meci încă se dispută…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!