Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DNA XEROXEAZĂ LA GREU, VICEPRIMARII LUI MOȚ AU RĂMAS FĂRĂ… TONER!

25. martie. 2021

Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

De vreo lună încoace duduie xerox-ul de la Primăria Slatina- Direcția de Administrare Patrimoniu. Duplicat la tot: măști, mănuși, termoschenere, scaune și nu numai, posturi de pază. Pe alese, paletă largă cum au fost și achizițiile: cu mână largă! E drept, nu se xeroxează cu același entuziasm cu care s-a cumpărat direct, dar csf, n-ai csf.

Când nu vine DNA-ul la Slatina, se duc ai noști la DNA. Pe rând, nu toți odată. Spre exemplu, au venit ei, au ridicat calculatoarele de la Patrimoniu ș’apoi ai noștri le-au întors… vizita. Nu de curtoazie, ci pentru a participa la percheziția informatică. Azi a fost din nou rândul lor! Atât de dese au fost vizitele din ultima lună încât găsesc sediul de la DAP Slatina chiar și fără gps și fără riscul să-l confunde din nou cu sediul Consiliului Județean Olt așa cum s-a întâmplat la una dintre ele.

Însă, ironia sorții. Tot cei de la anticorupție îi verifică la achiziții directe și, ce să vezi, tot ei îi împing să le facă. Nu mai au toner! Ceea ce e normal, pentru că și dosarul pentru achiziții a fost stufos. Ambele cabinete ale viceprimarilor sunt pe… roșu! Curat ghinion!

Nu mai vor nici unu’, s-a supi (n.n. cum am arătat deja) și directoarea Narcisa Ionescu, după ea și vicele Stăncioi, ba de unde mai pui că se dă rănit în aripă și Vâlceleanu, așa tare că momentan pare că i-a pierit și gustul de… deputăție(n.n. revenim cu mărețul vis). I-a stresat DNA-ul! Hai măăă… Poate le dă Moț spor de stres și le mai trece…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!