Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

UN TERMOSCANER PENTRU STĂNCIOIU! CREȘTE TEMPERATURA…

15. martie. 2021

Uno dos tres, Hacemos locura şi temperatura…

Crește temperatura. Mult peste limitele prevăzute! Sunt atât de încinse spiritele în Primăria Slatina încât nici termoscanerele de la centrele de vaccinare nnu pot stabili cu exactitate gradele. Să tot fie de vreo două săptămâni de când s-a instalat tensiunea(n.n. și crește de la o zi la alta, ba chiar au început pe ici pe colo să și răbufnească niște unii). Concret, de când le-au explodat în față achiziițile făcute pentru amenajarea și dotarea centrelor de vaccinare din Slatina. Nu pentru că cei care ”s-au ocupat” de achizițiile respective, directe cum le plac lor, nu ar fi fost conștienți de diferențele foarte mari dintre prețul pieței și cel la care ei au făcut achizițiile, ci pentru că, așa cum multe au trecut… neobservate în ultimii patru ani, nu gândeau că se va ”împiedica” cineva de ele. Dar, ghinion, s-au împiedicat mai mulți. Unii au consemnat- vezi https://www.libertatea.ro/stiri/afacerea-centrelor-de-vaccinare-la-slatina-termometru-de-33-de-lei-platit-cu-250-de-lei-primarul-da-vina-pe-guvern-3427180.

Detaliat, cei de la libertatea au arătat cum dozatoare de 500 de lei au fost luate cu 1.500 de lei fiecare, termometre de 33 lei au costat, 250 de lei, un scaun care pentru care municipalitatea a plătit 560 lei,de pe piață poate fi achiziționat la prețul de 219 lei. De aici s-au și aprins spiritele pentru că, ce să vezi, se pare că prețurile de achiziție, mult umflate(n.n. de reținut acest aspect!!!), i-au șocat de-a dreptul pe mulți. Între ei, zic unele voici că s-ar număra chiar și primarul Moț. Mai puțin viceprimarul Stăncioiu și city Cismaru. Care n-au fost luați prin surprindere, ba dimpotrivă, au acceptat achiziția. Și, prin urmare, asumarea în acest caz duce tot în zona celor doi. Pare că deja s-a cerut… asumare însă întârzie să apară. De la împărăție se cere să plătească cine a greșit și, dacă politica partidului este direct proporțională că interesul cetățeanului, atunci jaful banului public nu ar trebui tolerat! Stăncioiu… plec eu, să plece toți. Și nu doar atât! Tună și fulgeră, (n.n. un frigider de urgență pentru Moț și Oprescu că le au pline deja!!!) deși meteorologii nu au instituit vreun cod în acest sens.”Bossulică” nu mai e ce-a fost, dimpotrivă, se sapă la temelie. Distracție pe cinte! Ei între ei, care pe care!
Avem însă toată încrederea că procurorii anticorupție vor stabili în perioada următoare ”prețul corect”. Că doar nu degeaba s-a constituit dosar sau mai mult, au solicitat ”clarificări” de la Primăria Slatina pe speță! E la început dosarul, nu e in personam, cum ni se comunică în răspunsul oficial! Asta pe de o parte.

Pe de altă parte sunt mai șanse ca tocmai acest demers al DNA să tranșeze lucrurile și în Primăria Slatina. Poate Stăncioiu spre exemplu, cel care s-a ”sacrificat” să mai rămână un mandat vicele lui Moț, ”dând cu piciorul” privatului, alege să-și urmeze… calea! Profesional vorbind, pentru că citații încă nu au fost emise nici pentru martori, nici pentru eventuali inculpați. In personam, cum spuneam!

#pamflet Râzi de ei să nu plângi de tine!


Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!