Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LIVIU VOICULESCU AJUNGE ÎN FAȚA JUDECĂTOARELOR ICCJ CARE I-AU CONDAMNAT PE DRAGNEA ȘI VÂLCOV CU EXECUTARE!

11. martie. 2021

 Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit deja primul termen în dosarul privind constituirea unui grup infracțional organizat în care președintele PNL Olt, azi senator, Liviu Voiculescu, este judecat alături de alți alți zece inculpați. Asta după ce în urmă cu o lună TribunalulDolj a dispus declinarea competenței în favoarea ICCJ având în vedere calitatea de senator a lui Voiculescu. Astfel, președintele PNL Olt ajunge pe 25 martie în fața celor trei judecători care vor pronunța o primă soluție. Este vorba despre Completul 9 constituit din judecătorii Dan Andrei Enescu, Rodica Aida Popa şi Maricela Cobzariu.

Rodica Aida Popa a făcut parte din completul care l-a condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare pe Liviu Dragnea în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Cât despre Maricela Cobzariu, de la Secţia penală a ICCJ, a intrat în completuri de judecată, alături de alţi colegi, în dosare precum „Trofeul calităţii” – în care Adrian Năstase a fost condamnat la 2 ani de închisoare – al lui Mircea Cosma, Microsoft I, în care Dorin Cocoş şi Gabriel Sandu. Maricela Cobzariu a fost și unul din cei trei magistrați care l-au condamnat pe fond pe Darius Vâlcov la 8 ani de închisoare cu executare.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!