Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ROTEA ÎMPARTE FRĂȚEȘTE! LA OPRESCU S-A STRICAT… BALANȚA!

09. martie. 2021

Rotea împarte frățește de la Balș! Să fi liniște, unu’, din sfera de infuență a președintelui, face SF-ul iar altul, din sfera(n.n. tot de… acțiune!) a executivului, proiectează! Achiziție directă, ofertă acceptată și pentru Piramid Proiect dar și pentru Advance Design Building Company SRL.

Momentan ”chilipiluri”, până când va fi să vină mult așteptatul buget. Numai că acest ”frățește”pare că nu se pupă cu socoteala de la partid. Dimpotrivă, se cam bate tare rău cap în cap cu ceea ce se comunica a fi, înaintea creionării listei pentru parlamentare, o ”unitate de măsură”. Să primească fiecare câte ceva, să ajungă… la toată lumea! Concret, zicerea lui Oprescu suna cam așa: cine merge pe lucrări continuă tot așa, încasează doar din zona asta! Cam așa cum a fost spre exemplu cazul lui Adi Barbu de la Ape, un aspirant vechi la fotoliul de parlamentar. Dar pentru că… Panadria, pentru că lucrări și de la CJ Olt, și de la Primăria Slatina, Comăpania de Apă și multe altele în județ, i s-a spus pas la listă! În mare parte ”unitatea de măsură” a fost acceptată. Dar ce te faci când vezi că de la vorbă la faptă, în unele cazuri îți dă cu rest?! Spre exemplu, în cazul lui Emil Albotă, oare să i se fi stricat balanța lui Oprescu și d’asta talerele nu sunt în… echilibru?! A fost pe listă! Grație scorului dezastruos pe care Voiculescu de la PNL Olt a reușit să-l obțină, a ieșit Albotă și deputat! Și-n atare condiții ar fi fost de așteptat să rămână pe o singură cale, acea a Parlamentului! Dar, ce să vezi, prestează în continuare și Transcom Caraiman SRL dar și Advance Design Building Company SR, ambele purtând amprenta deputatului cu numărul cinci pe tricou.

Toate, să ne înțelegem, atât împărțeala lui Rotea cât și participarea societăților, sunt cu dezlegare de la împărăție! Și atunci, domn președinte Oprescu, ori suntem golani, ori nu mai suntem?!

Print

One thought on “ROTEA ÎMPARTE FRĂȚEȘTE! LA OPRESCU S-A STRICAT… BALANȚA!

  1. Astea e mizilic… urmează Wagramer-ul lu Titiriga in fata și Iancu și M.O. in spate.!?!.
    Nea Paule ce zici ,te cam fac la dinti ăștia mici??? Nu mai știu cine e Boss-ul de când au dat de cascaval,este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!