Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PERIPEȚIILE LUI GRECU ÎN PARLAMENT! CĂTĂLIN GRECU!

01. martie. 2021

Când îți spune unu’ că ești beat, îl trimiţi la culcare. Când îţi spun doi, te duci tu să te culci. La fel e și cu căciula. Când îți spune unul că-i mult prea mare pentru tine, poți da înainte punând sugestia pe seama… invidiei. Însă când situația devină vizibilă și implicit penibilă, nu-ți acoperă doar capul ci te… scufunzi, cu totul(n.n. în căciulă, adică în penibil!) se impăune să ieie măsuri! Ridică două degete, recunoaște-ți limitele și fă un corect (regulamentar…) pas în spate! Rămâi mai bine in satul tau fruntaș, decât codas în oraș. Altfel spus decât să se facă de râs în Parlament, Cătăl Grecu ar fi ales mai bine cursa sigură spre Loctrans. Și dacă totuși s-a ambiționat și nu s-a dus la culcare când doi i-au spus același lucru, și nici la căciulă n-a reacționat, ar fi putut să facă o scurtă… documentare pe… digitalizare încât să nu-și prindă urechile între… mouse și tastatură. Spectacolul pe care l-a oferit deputatul în debutul ședinței de joi a Comisiei de Agricultură al cărei membru este a făcut nu doar deliciul asistenței, dar a reușit să stârnească inclusiv amuzamentul lui Paul Stănescu.

mai bine ar fi ales calea mai siguă Şedinţa comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice

«Bună ziua domn presedinte sunt și eu aici. Ma văd. // Da Cătăline. //Cu camera oprita da? Poți sa o și pornești(râde).// Păi nu pot că… sunt la Slatina și nu pot. M-am învoit… //Bine Cătăline//. Bine domn presedinte/ Hai pa.»

De învoit, era învoit deputatu’ A confirmat ulterior președintele comisiei, Chesnoiu când a făcut prezența: ”Domnul Grecu a făcut solicitare să între fizic înlocuitorul său, domnul Albotă.”. Așadar, se putea și fără Grecu, dar mai ales fără spectacol. Asta pe de o parte. Pe de altă parte, învoire, învoire, dar să știe și alegătorul de ce parlamentarul lui nu era prezent să-i susțină interesele în comisie. Mai ales că era vorba de buget. Să fi fost în teritoriu? Și camera, de ce era off? Să nu se vadă ce? Carioca oare?

Păi se poate domnu’ deputat să dezamăgiți alegătorul de la începutul mandatului?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!