Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LA ISJ OLT,PE RECOMANDARE: SĂ VINĂ ANGHEL, SĂ PLECE IACOBESCU DAR, LA PACHET, ȘI ADJUNCTELE…

16. februarie. 2021

Nu e bine , din nou, la ISJ Olt! Nu-i place lui Voiculescu Liviu cum merg lucrurile. Sau mai bine zis cum nu merg! Și nu e cu referire la activitatea managerială a învățământului, ci la chestiuni… interne. Spre exemplu de gradații de merit care vor intra în perioada următoare în… analiză, la mobilitatea personalului(n.n.mai spre vară), la numiri de directori- altele decât cele negociate cu PSD. Iacobescu nu… achiesează! Prin urmare, în viziuna conducerii partidului, Iacobescu nu e bun! Altul la rând!

Varianta în lucru azi este Marian Anghel, director al Liceului Teoretic Petre Pandrea Balș. Om de partid, deci se încadrează la recomandare.

Se pare însă că ar fi un singur impediment. Anghel are și condiții pe care le-a transmis deja conducerii PNL Olt. Cu plăcere îi ia locul lui Iacobescu însă nu cu aceeași plăcere este dispus să lucreze în actuala echipă. Pleacă Iacobescu, pleacă și adjunctele! Condițiie obligatorie! De altfel, cel puțin în ceea ce o privește pe Mariana Gheorghe, una din cele două adjuncte cu care, potrivit unor voci din PNL Olt, nu ar fi dispus să lucreze sub nici o formă, nu ar fi la prima… interacțiune. S-a mai întâmplat , undeva prin septembrie 2012 un episod la ISJ Olt care i-a avut protagoniști pe cei doi. Mai exact, din poziția de profesor de fizica la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” din Balș, Marian Anghel o înlocuia pe Mariana Gheorghe din funcția de adjunct al ISJ Olt!. Așadar, se poate spune că… sunt vechi sechelele în ceea ce privește relația celor doi. Rămâne acum de văzut dacă Voiculescu va accepta această condiție și se va perfecta schimbarea! Sau, mai bine spus, schimbările…

Print

3 thoughts on “LA ISJ OLT,PE RECOMANDARE: SĂ VINĂ ANGHEL, SĂ PLECE IACOBESCU DAR, LA PACHET, ȘI ADJUNCTELE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!