Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GREU DE PENSIONAT LA ADR SV OLTENIA: BĂRBULESCU ȘI TEODOSESCU… ÎN AȘTEPTARE!

10. februarie. 2021

Înaintea alegerilor parlamentare Adrian Chesnoiu primea de președintele tuturor social democrații olteni promisiunea fermă că de va fi să rateze Parlamentul nu rămâne pe bară(n.n. nici pe departe la Primăria Caracal) ci va avea asigurat loc călduț de șef, direct la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud- Vest Oltenia. Acolo unde, tot pe bază de promisiune zic unii, directorul Marilena Bogheanu , urma să elibereze locul prin pensionare. S-au întâmplat alegerile(n.n. citat din clasici în viață!), s-a întâmplat ca PSD Olt nu doar să-i obțină mandat lui Chesnoiu ci și încă unul pentru Albotă, așadar, teoretic, schimbarea la ADR SV Oltenia nu s-ar mai fi… impus.

Dar practica nu ține cont de teorie mai ales când e vorba de un loc așa călduț. Nu e Chesnoiu, e altul, pentru că aspiranții la poziție de șef se calcă pe picioare. Dar numai unu’ e în grații. Nimeni altul decât Daniel Bărbulescu, printre putinii social democrati rămași în functie dupa ce PSD a fost băgat în opoziție. Și azi e tot la AFIR Craiova, acolo unde l-a instalat partidul din aprilie 2017. Ar mai sta da… nu mai poate! Este promisiunea lui Voiculescu pentru perdantul de la Balș, Mădălin Teodosescu. Promisiunea pe persoană fizică dar munca pentru ducerea la îndeplinire e în echipă! Mixtă, PNL-PSD! Olt bineînțeles!

Concret, Teodosescu merge la AFIR Craiova iar Bărbulescu la ADR Sv Oltenia! Pe recomandarea lui Moț(n.n. pentru al doilea!), cu largul concurs al celor doi președinți, Oprescu și Voiculescu! O colaborare și mai ales o completare între cele două partide cum rar ți-e dat să vezi! Numai că socoteala le-a dat cu rest la… finalizare! Marilena Bogheanu nu dă semne că ar intenționa(cel puțin) să se retragă din funcție prea curând. Discuția cu Stănescu a fost pe Chesnoiu! Corect! Mai departe… altă discuție la care, se pare că, directorul ADR SV Oltenia nu este interesat să ia parte! Nici valuri nu se fac prea mari în sensul acesta din partea celor doi președinți de la Olt pentru a nu trezi interesul altora(n.n. în principiu lideri PNL din țară) pentru această funcție. Așadar, sforile se trag destul de anemic. Unii spun că șansele de reușită sunt mici spre deloc iar dacă într-un taler jocul politic și-n celălalt, spre exemplu, poziția de la BNR(n.n. search Aurelian Bogheanu), balanța se înclină spre eșec.

De urmărit!

Print

One thought on “GREU DE PENSIONAT LA ADR SV OLTENIA: BĂRBULESCU ȘI TEODOSESCU… ÎN AȘTEPTARE!

  1. Babeta se lasa greu! Nu pleaca el cainele de la macelarie. La cati bani a sifonat din fondurile europene pentru ea dar si pentru altii, neam de neamul ei nu ar mai trebui sa munceasca pret de cateva generatii. Ce este mai rau este ca a inceput sa puta, la propriu. Nu se mai ingrijeste, iar colega noastra Pasarica rezista din ce in ce mai greu in preajma ei. Dovada, faptul ca o parte din confidentele ei au ajuns si la urechile celor mai putin agreati de onor conducerea noastra. In ADR SV Oltenia mediocritatea si hotia sunt la ele acasa. Venirea lui Barbulescu sau a altuia nu ar schimba prea mult lucrurile. Ar schimba doar mediocrele care acum ii canta in struna lui Bogheanu cu altii sau altele la fel de obedienti si prosti. Macar de nu ar mai umple agentia cu absolventi de Spiru, ca iar ne facem de cacao in fata Curtii de Conturi. Acestia ne ia la misto de fiecare data legat de selectia personalului din ADR. Multi dintre colegi isi pun speranta in nou infiintatul Parchet European condus de baschetbalista noastra draga, Codruta. Se spune ca avut pe masa dosarele Zanei dar nu a dat curs. De ce ar da curs acum? Cu modificarile aduse la noua lege privind pensionarea va ramane in functie pana in 2029! Nu stim daca o sa mai rezistam noi pana atunci daca nu schimba din mediocrele care taie si spanzura in ADR. Este foarte usor influentabila iar individele astea au dus obedienta la un nivel greu de imaginat. Sunt vorbite intre ele si o joaca pe degete cum vor ele. Isi acopera incompetenta prin teroare si santaj. Vai de capul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!