Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

”ARMA LA PICIOR”,O NOUĂ… ECRANIZARE! ACELAȘI REGIZOR, ACELAȘI STĂNESCU!

09. februarie. 2021

În iunie 2018. din mijlocul poporului pesedist de la Olt, Paul Stănescu pregătea punerea în scenă a unei mișcări de salvare a peședintelui de atunci, Liviu. Toți, fie tineri, fie chiar și mai în vârstă cu urechile ciulite la fluierul președintelui și arma la picior:

«M-am bucurat că de la Olt aţi venit foarte mulţi şi fac apelul la voi: să ştiţi că în următoarea perioadă, uitându-ne cu toţii pe scena politică, trebuie să fim pregătiţi de fiecare dată «cu arma la picior», este posibil să mergem din nou la Bucureşti şi v-aş ruga să mergem cât mai mulţi. Nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-aş ruga să fiţi pregătiţi, sunteţi tineri, «cu arma la picior», când preşedintele va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti»

Februarie 2021, același Stănescu dă semnalul. De această dată de la televizor, să se audă până acolo unde se agață harta în cui. Oltul(PSD) e oricum pregătit oricând să se supună ordinelor sale. La un semn, primul semn, deschisă-i calea și microbuzele iau drumulCapitalei! Să fie pe placul șefului, să fie din nou mulți(cantitate, fără calitate!) să-i bucure din nou sufletul lui Stănescu. Azi e pentru guvernare. Păi nu spunea în decembrie că sunt buni și arțienii?! E drept, mai spunea, tot atunci că exclude orice formă de conviețuire cu PNL. Acum a nuanțat-o, parcă merg și ceva broaște galbene dacă îți aduc portofolii! Cert este că, fără a fi Mafalda, Stănescu dă actualului Guvern doar un an de zile până când va înlăturat. Nu de opoziție, că e pe armetică, nu-i așa ușor. Ar depune moțiune dar… doar ei cu ei și între ei rămân tot în opoziție: ”Bineînțeles că ne gândim la o moțiune de cenzură, când avem și artimetica în sensul ăsta. Că nu depunem o moțiune de Ce putem sa facem? Nu putem sa facem decat motiune de cenzura cand aritmetica ne permite, ca altceva nu puteam sa facem. De ce ziceti ca facem noncombat? Nu avem parghii democratice moțiunii”.  Mizează pe popor. Din nou se pregătesc de teatru ieftin:întoarcerea la popor! Abia când răsuflaseră ușurați și sperau să o mai facă abia peste patru ani! Prea dulce însă gustul guvernării…

«Eu cred ca poporul de fiecare data a avut dreptate. Eu cred că poporul va ieși în stradă și ei vor pleca.  Eu va spun, Guvernul asta, si va dau scris, nu va rezista un an de zile, nu are cum sa reziste un an de zile.  Analizam si acest lucru (sa organizam proteste). Nu putem spune ca noi maine PSD iesim in strada »

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!