Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Gazduire WordPress. Ce este si de ce este cea mai buna varianta pentru site-ul tau?

05. februarie. 2021
Gazduire WordPress

Stiai ca peste 33% dintre site-urile existente in acest moment la nivel mondial sunt create pe WordPress? Motivele sunt lesne de inteles – vorbim despre o platforma simplu de gestionat, SEO-friendly si care nu genereaza costuri foarte mari. Cu toate acestea, pentru a beneficia de performante la cel mai inalt nivel, sunt necesare si servicii de hosting dedicate. In acest sens, vei avea nevoie sa contractezi un furnizor care sa-ti puna la dispozitie un plan de gazduire WordPress de calitate! Pe scurt, daca principalele caracteristici pe care le urmaresti sunt o securitate solida, o viteza de incarcare excelenta si o modalitate de administrare simpla, atunci aceasta este cea mai potrivita varianta.

Ce este gazduirea WordPress gestionata?

Imagineaza-ti o lume in care nu trebuie sa te gandesti la servere. Un loc unde poti lasa problemele gazduirii web si sa te concentrezi pe lucruri utile care ar putea aduce profit imediat. Astfel, beneficiezi de cel putin 4 avantaje majore:

1. Investitie initiala redusa

Gazduirea WordPress este rapida tocmai pentru ca este dezvoltata special pentru site-urile construite pe aceasta platforma. Acest avantaj vine la pachet cu un cost redus, pe care nici nu il vei simti de la luna la luna. Vestea buna este ca acest tip de gazduire este mult mai ieftin fata de celelalte optiuni mai avansate, fara a fi necesar sa faci sacrificii la nivel de calitate.

2. Un business online asa cum ti-l imaginezi

Personalizarea WordPress este extrem de simpla daca te decizi ca optezi pentru acest tip de gazduire. Exista foarte multe pluginuri pe care le poti instala pentru a optimiza performantele site-ului, plus ca exista atat de multe tutoriale video pentru extra documentare. Astfel, chiar daca este primul tau site, majoritatea functionalitatilor vor putea fi setate fara sa fie necesar ajutorul unui specialist. Iar serviciile de gazduire WordPress fac ca acest process sa fie chiar si mai simplu. Spre exexmplu, pachetele de hosting de la THC.ro vin cu peste 300 de scripturi deja instalate si instrumente SEO gratuite.

3. Asistenta din partea expertilor WordPress

Majoritatea furnizorilor de gazduire WordPress ofera asistenta gratuita prin intermediul echipelor profesioniste gata sa raspunda la orice tip de provocare. Specialistii vor putea sa recunoasca diferenta dintre un potential conflict de plugin, o tema complicata sau o problema la nivel de server.

Asistenta tehnica poate sa provina prin diferite canale de comunicare precum chat 24/7, sistem de ticketing in aplicatie sau mail. Astfel, utilizarea serviciilor de gazduire WordPress este ca si cum ai avea un departament IT externalizat, plin de experti, pe care ii poti consulta oricand.

4. Cele mai bune practici de securitate

Chiar daca site-ul tau nu a fost niciodata piratat sau supus unui pericol cibernetic, securitatea trebuie sa iti fie mereu in minte. Majoritatea furnizorilor de gazduire WordPress ofera copii de rezerva ale site-urilor pe care mai apoi poti sa le restabilesti cu usurinta, in cazul in care ceva nu va merge bine.

Dincolo de copiile de rezerva, serverele sunt optimizate pentru securitatea specifica WordPress, asa ca nu trebuie sa iti faci griji cu privire la pluginurile de securitate.

Alegerea gazduirii corecte pentru tine si intentiile tale poate sa para la inceput o sarcina coplesitoare, dar, odata ce vei cunoaste avantajele si dezavantajele, va incepe sa devina mult mai usor. Consulta intotdeauna un expert inainte de a lua o decizie. Va putea sa faca o analiza obiectiva a site-ului si sa-ti faca cele mai bune recomandari.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!