Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOȚ A ÎNCASAT PRIMA LOVITUĂ DE LA BRELOC: SE CAUTĂ DOUĂ TREIMI! LA TARABĂ!

01. februarie. 2021

Trebuie să recunoaștem că, spre deosebire de lupii tineri, Oprescu și Moț, lăsați la vatră să ducă PSD Olt pe cele mai înalte culmi, care s-au împăunat cu succesuri depline, armetica o stăpânește tot Stănescu! Știe domn’ președinte de facto că sunt situații când unu plus unu nu fac doi. La fel și pe linia negocierilor, mai ales cele așa zise… subterane. Nu dai vrabia din mână cici nu o dată cioara și-a luat tainul și-a fugit.

Aplicat, azi pe speța Emil Mot, primar al Slatinei, cel care, la finele săptămânii trecute, cu semnătură pe inițiativă, a propus spre aprobarea consilierilor locali, printre altele, și câteva proiecte de patrimoniu-vânzări de apartamente, terenuri. Propus, nu și susținut e motiv de absență(n.n. nu e prezența obligatorie să ne înțelegem!). Absență motivată la partid căci a răspuns prezent la team building-ul organizat de însuși Stănescu(n.n comandat de fapt de Stănescu, maestru de ceremonii Oprescu!)cu primarii Oltului, e drept, spre stupefacția celor mulți obișnuiți mai degrabă cu flit din partea executivului Moț în astfel de cazuri. Iar în timp ce socializarea era în toi în teritoriu, pe capete cădeau și proiectele lui Moț în ședința CL Slatina! La numărătoarea voturilor n-au ieșit… două treimi! Da, da, fix așa! Șoc și groză! Ori de la stânga la dreapta, dar și invers, ori încă o dată și încă o datî dacă le-i fi numărat, tot nu ieșeau voturile! Ghinion Moț? Nici pe departe! S-a întâmplat ceea ce, cum spuneam mai sus, îi spunea armetica lui Paul Stănescu îmediat după locale. Nu e bine, Emile! (click pentru… memorie!). Și n-a fost bine! Armetic… pentru că nici 50% la locale. Succesurile le-au văzut doar Oprescu și Moț, majoritățile le-a calculat mai bine Stănescu! Asta pe de o parte! Pe de altă parte, lovitura de breloc primită în plin de Moț a venit la scurt(n.n.scurt rău de tot) timp de când primarul și-a mai încercat o dată norocul cu Voiculescu. Și-a mai furat-o de cel puțin două ori dar se vede treaba că e omu’ persevent și pe semne că-i și place. Discutat, negociat mai mult sau mai puțin- câțiva directori de școală și cel mult postul lui Bărbulescu( ori la AFIR ori la ADR), invitat ca la carte în prime time (n.n. cum ar veni în propria sufragerie!), asigurată… liniștea! A sperat Moț! A garantat și Voiculescu numai că a făcut-o cu… nimic. Cu vorbe , iar cum vineri au fost ceva rafale… posibil să le fi luat vântul și astfel a aflat Moț că Brelocul nu mai e de fapt breloc la cheile lui! Toate meritele, bineînțeles… primaru’, pentru toate cele de mai sus!

Cu siguranță proiectele cu pricina vor reveni pe ordinea de zi în același CL Slatina și în cele din urmă vor fi aprobate. După ce, bineînțeles, același primar va face un mic… shopping! Rămâne de văzut care dă mai mult sau care se vinde mai ieftin. Dintre consilierii PNL și Pro România bineînțeles!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!