Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

APROBAREA GINERELUI PE ARGUMENTAȚIA SOCRULUI: N-AVEA CAO MICROBUZ…

22. ianuarie. 2021

Instutuții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

A rezolvat primarul Emil Moț încă o problemă: ducerea la îndeplinire a Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Olt. Avea Ușurelu, directorul de la CAO, un mare impediment pentru care acest proiect nu se putea realiza la… capacitate optimă. Dar cum spuneam, gata, problemă rezolvată. A fost nevoie să vină tata socru să-i sufle în ceafă lui Ușurelu ca cineva să-i lumineze. Cheia e în… microbuz. Da da, d’asta nu se putea duce la îndeplinire acest proiect important. Pentru că nu avea CAO un microbuz cu opt locuri! Nu e din filmele cu proști, e pură realitate. Aflăm asta din adresa depusă de Compania de Apă Olt săptămâna trecută la Primăria Slatina, bazată în primul rând pe argumentația directorului adjunct.

Cum ar veni, tata socru(Covaciu) i-a făcut adresă lui ginerică(Moț)! Și… ginerele, convins bineînțeles de argumentație, pe loc a întocmit referatul de aprobare a achiziției spre a fi supusă în dezaberea consilierilor locali. Aprobat, votat de breloc! Asta înseamnă să fii pe aceeași lungime de undă! În familie! Suportă bugetul orice, nu e problemă!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!