Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DE LA STOENEȘTI LA GIUVĂRĂȘTI, PANADRIA ȘI GENRAL TRUST ASFALTEAZĂ TOTU’N CALE! E BINE, DOMNU’ STĂNESCU!

21. ianuarie. 2021

N-a prins nici de data aceasta un loc pe lista la parlamentare Adi Barbu însă pierderea se compensează. Nimeni nu rămâne pe dinafara, garantează Oprescu! Toți joacă în horă. Și unde știe Barbu să joace cel mai bine dacă nu pe contracte. Publice bineînțeles. De la Stoenești la Giuvărăști asfaltează tot ce prinde în cale. Pe proiectarea lui Albotă,(n.n. încă prins la contracte căci carțile s-au tăiat înainte ca renumărarea să-l dea deputat de pe locul 5!) și-n asociere cu nimeni altul decât General Trust!Para-para, să fie bine să nu fie rău, și Stănescu mulțumit!

Valoarea estimata totala a achiziției este de 61.563.154 lei fără TVA defalcată din care valoare proiectare : 1.704.033 lei fără TVA(n.n. servicii proiectare: 1.301.635 lei fără TVA – asistenta tehnica din partea proiectantului 402.398 lei fără TVA) iar valoareea execuție lucrări 59.859.121 lei fără TVA(n.n.construcții si instalații: 59.485.464 lei fără TVA – organizare de șantier: 373.657 lei fără TVA). Asocierea celor trei n-a fost singurul ofertant dar a fost cel care… a contat și care și-a adjudecat proiectul de modernizare a drumului județean DJ 642 Stoenești(DN6) – Giuvărăști (lim.Jud. Teleorman). Cel mai bun raport calitate – pret, bineînțeles. Dar cel mai important e prețul! Unii îi zic parandărăt…

Print

One thought on “DE LA STOENEȘTI LA GIUVĂRĂȘTI, PANADRIA ȘI GENRAL TRUST ASFALTEAZĂ TOTU’N CALE! E BINE, DOMNU’ STĂNESCU!

  1. E bun drumu la Bals ,domnule prezident? Schimbi un chirurg cu un fake îmbrăcat civil in laborator Covid ? Exact : un medic cu i Pitza !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!