Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOMNU’ STANA, NU VĂ STRÂNGE CĂCIULA? DA’ OBRAZUL, CRAPĂ?

19. ianuarie. 2021

Se poartă, e drept să furi căciula în ziua de azi. Dacă-i mai frumoasă ca a ta cu atât mai mult tentația e și mai mare. Nu contează că te strânge sau îți e mult prea mare, te bucuri în oglingă și te lauzi tu pe tine ce bine-ți șade! Cam așa cum face Stana azi! Da, da, același Stana de la CFR făcut directoraș de… orice la spitalul județean pe post înființat cu dedicație c-așa a fost promisiunea baronului la troc cu liniștea cumnatului de la Piatra Olt. Pentru că știe, pentru că se știe de fapt, că se apropie timpul să plece de pe scaunul de manager, atât de mult dorit, cremuit și lustruit din secunda doi de cand Rotea și-a semnat inițial concediu de odihnă, mai încearcă totuși marea cu degetul. Căci încă speră la o minune, la o schimbare de viziune la împărăție care să-l lase manager. Sau măcar la un refuz din partea celui căruia i s-a pus deja în mână(n.n. e chestiune de zile până la oficial) conducerea unității spitalicești, Floreanu. Și d’asta, la ceas de seară s-a mai dat încă o dată în spectacol Stana. Pe pagina sa de socializare a postat de pe biroul de manager(n.n. mama ei de tehnologie a lipsit la CFR!) o diplomă DE ONOARE!

Nu-i a lui onoarea! De unde? Fără a intra în detalii sau a-i cere lui Stana să spună public și cât costă halatu’(diploma!), să-ți asumi azi meritele unei echipe care vreme de aproape un an de zile a dus greul pandemiei, a riscat la capul bolnavului propria viață(n.n. inclusiv acordându-ți ție asistență medicală după ce la doar câteva zile după ce te-i instalat în biroul de manager șingura performanță pe care ai înregistrat-o a fost să te infectezi cu noul virus), e un gest care frizează și penibilul. Cel mult(n.n. a se reține, cel mult!) un astfel de mesaj ar fi putut să-l posteze fostul manager, cel care a deținut această funcție în timpul pandemiei și nu un individ care mai mult de a aranja fețele de masă din holul spitalului e greu spre imposibil de spus ce-a prestat pentru binele pacienților sau al spitalului. În altă ordine de idei, mulțumirile, mai ales ale lui Stana și mai ales din poziția de manager nu ar fi trebuit îndreptate spre cei care au… tipărit diploma. Nu, nu, mulțumiți domnule Stana personalului meical din SJU Slatina, știți, eroii cu care în deosebi politicienii în goana după imagine au trâmbițat la începutul pandemiei și pe care ulterior i-au trecut la tasta IGNORE! Exact cum faceți și dumneavostră în mesajul postat pe rețeaua de socalizare! Dacă nu vă deranjează căciula totuși, obrazul, nu crapă? ATât de gros să fie?!

Print

3 thoughts on “DOMNU’ STANA, NU VĂ STRÂNGE CĂCIULA? DA’ OBRAZUL, CRAPĂ?

  1. Sa nu uitam ca Rotea a luxat-o pe Elena Visan dupa ce a ramas somer in septembrie 2017(executat Valcov) .PSD trebuia sa citeasca cinci minute Legea 95 /2006 ,art 178 lit f. (incompatibilitatile managerului) iainte de a decide inlocuirea Elenei Visan (manager cu examen.)Nu s-a facut evaluarea conform contractului de administrare .Functia de manager de spital este incompatibila cu cea de conducere in partidele politice .Domnul Rotea a stat doi ani si presedinte de partid PSDBals ) si manager de spital(SJUSlatina) (vezi declaratia de avere 2017 ,2018, 2019 si rezultatel ei ) . In campania electorala si precampanie s-a folosit de salariati (publicitatee ) (vezi fb) .

    1. domn’doctor ,dar acum se respecta legea 95/2006 cu securistul de Stana care este dovedit de CNSAS ca și colaborator al Securității definitiv,dar pus interimar manager ca-l șantajează pe Oprescu și i-a inventat post de director RUTA , post care nu mai exista la nici un spital din ROMÂNIA;
      Cu directoare de Ingrijiri semianalfabeta care împreuna cu cea care inventează posturi la SJU -Angela Nicolae -cj-Olt se ocupa de toate angajările și matrapazlâcurile din spital și împreuna cu Mirela Vasile marea consiliera județeana PSD, managera de proiecte și ‘calitati’ din sju formează un ‘’ grup” bine constituit care suge banii publici și-l șantajează inclusiv pe Oprescu cu toate angajările care le fac pe zeci de mii de lei…
      Apropo”s domn’doctor la cardul de salariu ai umblat pana acum?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!