Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Ghidul complet pentru a deveni o femeie fatală

11. ianuarie. 2021

Ghidul complet pentru a deveni o femeie fatală

Vrei să fii o femeie care întoarce privirile în orice încăpere se află? Consideri că ar fi păcat să nu profiți de cadourile pe care le-ai primit de la mama natură? E timpul să-ți îmbrățișezi senzualitatea.

Iată un ghid util pentru a te transforma într-o femeie care să hipnotizeze orice bărbat!

1. Cum obții aspectul unei femei fatale

1.1 Cum își aranjează o femeie fatală părul

Părul este un mare atuu al unei femei. Bărbații acordă mult mai multă atenție părului decât ar recunoaște. Le place să fie îngrijit, bogat, să miroasă frumos și să fie mătăsos. Le place să se joace cu degetele prin părul tău sau să-l admire când nu ești atentă. Frizura, lungimea și vopsitul sunt pe locul 2. Ai nevoie de o coafură și o culoare care să te avantajeze, însă părul îngrijit și bogat este cel care îți oferă cu adevărat feminitate. 

1.2 Ce haine și accesorii găsești în dressing-ul unei femei fatale

Contrar așteptărilor multora, o femeie fatală nu se îmbracă astfel încât să lase totul la vedere! Fii sexy, simte-te și îmbracă-te astfel, dar nu vulgar. Bărbatul ar trebui să te venereze și să depună efort pentru a petrece timp cu tine și pentru a-ți admira corpul. 

Nu te lăsa impresionantă numai de trend-uri, alege haine din materiale bune, care să se așeze bine pe corp și să-ți scoată în evidență silueta. Poartă rochii și fuste elegante și încearcă să nu exagerezi cu accesorizarea. 

1.3 Rutina de îngrijire a unei femei fatale

O femeie fatală este întotdeauna aranjată! Asta nu înseamnă că trebuie să fii 24/24 machiată profesional sau să porți cele mai scumpe haine. Înseamnă că trebuie să fii pensată, cu tenul curat și să ai manichiura și pedichiura puse la punct.

2. Cum se comportă o femeie fatală

2.1 Profită de limbajul trupului

Trupul tău vorbește înainte ca tu să scoți vreun cuvânt. Mersul, postura și modul în care îți miști mâinile te caracterizează. Ține spatele drept, pășește cu încredere și nu gesticula prea mult. Fii senzuală și misterioasă. 

Nu trebuie să faci pe inabordabila, în niciun caz. Însă, fii puțin mai rezervată, nu extrem de prietenoasă, pentru că vei părea mult prea disponibilă sau disperată după atenție. Nu-l lăsa să te obțină ușor și nu da dovadă de mai multă implicare decât el!

2.2 Contactul vizual este esențial

Ochii sunt oglinda sufletului, mai ales atunci când ai genele date cu o mascara bună. Bărbații adoră să se uite în ochii tăi, se pot chiar îndrăgosti de ei. Contactul vizual trebuie să-ți fie cel mai bun prieten, așadar, nu-ți muta privirea de la bărbatul de care ești interesată și uită-te la el cu atenție când vorbește. 

Păstrarea contactului vizual denotă încredere, putere și sexualitate. El ajută mult la creșterea tensiunii sexuale dintre voi și la dezvoltarea încrederii dintre parteneri.

3. Trucuri folosite de modele pentru a seduce orice bărbat

Fetele din videochat au învățat foarte bine cum să seducă un bărbat și nu folosesc acest talent doar în fața camerei. Pentru a afla mai multe, intră pe Kendra Studio și citește declarații chiar de la modele. Seducția este o artă pe care o poți practica ori de câte ori ai nevoie și care îți va deschide foarte multe uși. 

Nu trebuie să pari superficială, materialistă sau dezinteresată. Ai grijă mereu să pari fascinată de ce îți povestește cel din fața ta pentru a-i mângâia ego-ul. Pune-i întrebări, fă-i complimente, dar nu într-un mod exagerat, ca să-i dea de bănuit.

Fii amuzantă, zâmbește, fă glume, însă nu exagera. Nu vrei să pari o persoană plicticoasă, dar nici tipa prostuță care bea prea mult și râde din orice. Fii jucăușă, învață să te miști și, de ce nu, ia niște cursuri de dans!

Așadar, îndrăznește să fii o femeie fatală! Lumea se află la picioarele fetelor care au tupeu și fac ce își doresc. Urmează aceste sfaturi și vei hipnotiza orice bărbat doar cu prezența!

Sursă foto: Shutterstock.com

Print

3 thoughts on “Ghidul complet pentru a deveni o femeie fatală

  1. Chiar daca este greu, o rutina nu trebuie sa fie lipsita din viata unei femei, fie ca vorbim de cea de ingrijire sau profesionala, acest lucru conteaza foarte mult in dezvoltarea fiecaruia.

  2. Este esential ca o femeie sa nu uite ca imaginea si feminitatea pe care o emite este foarte importanta. Nu doar ca starnesti admiratie, ci cu siguranta creste nivelul de incredere proprie si poti face lucruri pe care in alte circumstante este posibil sa nu le faci.

  3. Eleganta si feminitatea sunt cele mai apreciate, iar in unele domenii de munca acestea sunt chiar un avantaj, insa nu trebuie sa ne concentram pe ele doar din pricina muncii, ci si din faptul ca suntem femei si trebuie sa aratam acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!