Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CÂND STĂNESCU JOACĂ PE MUZICA ALTORA!

02. ianuarie. 2021


Dacă ar fi el textierul și dacă nu ar fi dpoar un actoraș un figurant în schița pe care i-am prezentat-o lui Dan Tudorache și lui Paul Stănescu, care a fost susținătorul meu, am explicat succint dorința de a reforma PSD, de a ajuta la reformarea PSD înspre un partid al românilor buni. Proaspăt revenit în PSD, Cozmin Gușă, susține că îl va susține pe Sorin Grindeanu pentru a prelua șefia PSD, în cadrul Congresului din februarie. Gușă consideră că acesta este mai bun decât Marcel Ciolacu și arată că Sorin Grindeanu este garanția unei reforme.
 Inițiativa a fost, în ordine cronologică, a lui Paul Stănescu, apoi în mod direct a lui Dan Tudorache,

Cozmin Gușă, revenit de puțin timp în PSD, susține că are planuri mari pentru modernizarea partidului, considerând că este nevoie de un proiect politic la care să fie atrași și intelectuali.

Dragnea și Dăncilă au distrus PSD, aceasta este opinia lui Cozmin Gușă. 

Decizia lor de azi nu schimbă cu nimic determinarea mea. Proiectul meu este reformarea PSD.

Mă voi reînscrie în PSD după ce voi schimba această conducere. PSD nu se poate reforma cu Viorica Dăncilă. Viorica Dăncilă, dacă ar manifesta putina intelepciune in această perioada in care își doreste sa ia mai multe voturi, ar trebui să fie mai modestă și mai corecta ca să-și prezerve funcția în PSD.

Eu cred că Viorica Dăncilă poate fi președintele Organizației de Femei a PSD”, a declarat Cozmin Gușă, marți, la Realitatea PLUS.

Am multe funcții, patron la Realitatea, președintele Federației Române de Judo, geopolitician. Nu vizez vreo funcție, că devin președinte, nu am această preocupare.

Tudorache a postat o fotografie în care apare împreună cu Cozmin Gușă și fostul ministru Paul Stănescu, alături de mesajul „Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă”.

 
Eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. 
Îi mulțumesc lui Paul Stănescu pentru aprecieri, dar sunt subiective pentru că suntem prieteni Uite, Paul (Stănescu n.r.) că politica noastră de a-i aduce înapoi pe toți cei plecați sau excluși începe să dea roade”, a spus liderul interimar al PSD Porțile partidului sunt deschise și vreau să vină cât mai mulți intelectuali, îi așteptăm pe toți

Președintele Iohannis dorește să instaleze o criză de ceva vreme, apropo de încăpățânarea cu care-și urmărește acest dezirat al anticipatelor, glumind spun că mai are până să-l ajungă pe Putin, chiar dacă își dorește toată puterea. Acesta este marele său joc că poate să controleze și Parlamentul pe lângă faptul că el controlează și PNL și de acolo jocul de putere este total și spuneam că mai are până să-l ajungă pe Putin, pentru că Putin abia ce-a strănutat puțin azi-dimineață și imediat în decurs de câteva zeci de minute, Guvernul Medvev a demisionat și toți miniștrii s-au pus la dispoziția președintelui în funcție.  15 ianuarie A doua zi
La ora asta semănăm cu Rusia, cu Putin, vrea toată puterea (Klaus Iohannis n.red.). Dacă ia şi preşedinţii celor două Camere, suntem ca în Rusia”, a adăugat liderul PSD.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!