Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

A VENIT CIRCU’-N ORAȘ?! GARDU’, NAȘU’ ȘI FINA!LA BALȘ!

16. decembrie. 2020

Distracție totală în ședința Consiliului Local Balș de marți după amiaza. În direct și-n reluare, pentru delectarea publicului interesat. Punctul fierbinte… un gard! Da, da, fix așa! Nu e vorba despre vreun proiect care să revoluționeze Balșul, e un banal gard! Concret, cel care împrejmuiește fosta bibliotecă orășenească și care, aflăm din comunicarea primarului Rotea, este mai mult decât necesar, chiar obligatoriu a fi montat întrucât zona respectivă reprezintă pericol pentru cetățeni. Și de aici… distracția!

Gardul există azi. Practic… de vreo doi ani! Da’ doar până azi pentru că de mâine cel care l-a montat a fost un ”voluntar al orașului Balș”. Și nu mai vrea să facă voluntariat! Gata! Pe bani sau își ia gardu’ și pleacă.

Da’ de ce pe bani acuma? Pentru că nu mai găsim același voluntar! Da’ de ce a pus gardul înainte și acum să aprobăm banii? Cam așa a început să zicem ”dezbaterea” dintre primarul Cătălin Rotea și consilierul local Mariana Gheorghe, de altfel cei doi și celebrul gard(n.n. mai bine zis leopardul din spatele gardului!) fiind si singurii protagoniști din piesă. Și-au continuat pentru că nu-i așa, când sunt polițe de plătit… ele se plătesc oriunde și pe orice!

Deci, să înțeleg că metehnele sunt aceleași, numai că se schimbă personajele! Nici măcar, metehnele nu mai sunt deloc aceleași! Nu era corect întâi să se aprobe suma și apoi să apară gardu’? Asta trebuia să întrebați acum doi ani de zile! Am întrebat, chiar am fost cel mai vehement consilier local și am dezaprobat metehnele.

Se impune să facem precizarea că în urmă cu doi, respectiv patru ani, primar al Balșului era Mădălin Teodosescu iar Cătălin Rotea și Mariana Gheorghe(n.n pentru o perioadă nașu’ și fina!) aveau aceeași ștampilă pe carnetul de partid-PSD. Azi, căruța s-a stricat, nu în condiții tocmai amiabile, unu-i primar PSD, celălalt consilier PMP ceea ce e lesne de dedus și din cele de mai sus. Asta-i doar o mică parte a schimbului de replici în jurul… gardului!

După ce s-a încheiat reprezentația, proiectul de hotărâre a fost adoptat. Rezultatul final fiind de altfel ceea ce contează de fapt pentru bălșenii din toată… distracția protagoniștilor. Că-i aprobat sau respins, să știe și cetățeanul! Cu siguranță dacă se tăiau bilete la intrare Circul Globus avea concurență serioasă! Pentru amuzament click pe link:https://www.facebook.com/PrimariaOrasuluiBals!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!