Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CE A RATAT ADY, MARCHEAZĂ CĂTĂ: SE ÎNTÂMPLĂ ÎMPRUMUTU’ LA BALȘ!

14. decembrie. 2020

Până la încheierea ultimului mandat de primar, Mădălin Teodosescu n-a reușit să îndatoreze Balșul. Pe credit, căci bugetul era arvunit și sufocat de zeci de contracte, angajamente mai mult sau mai puțin pe necesitate și mai degrabă pe… oportunitate(n.n.oportunitate de la… portuniști!). De două ori a urcat pe seap fostul primar contractul de achiziții: Servicii de acordare credit linie de finanțare în valoare de 7.000.000 lei în vederea finanțării unor obiective de investiții de interes public ale Orașului Balș, județul Olt.

Nici una dintre licitații n-a avut însă succes, ambele fiind anulate din același motiv: această procedură a fost aulată automat deoarece la data limită depunere ofertă nu a existat nici un ofertant! Ca o paranteză, dacă se întâmpla împrumutul, poate rămânea ceva mărunțiș măcar să cumpere și succesorul la tron un steag de 1Decembrie. Altfel… aia e, n-are nimic, fâlfâie la anu’…

De reținut(n.n. să fie oare la capitolul realizări?!) e faptul că nu e încă totul… pierdut, pentru că Rotea e fiert și el pe împrumut. Schimbare, schimbare da’ s-a dus campania! Pentru început s-a realizat primul pas: achiziție Servicii de consultanță financiară pentru contractarea de împrumuturi / credit de până 100 mil lei. De la 7 milioane s-a mai luat o marjă până la 100.

Dacă tot faci… să fie, nu?! Atribuit direct- 120.000 RON! Cu strategie de contractare, elaborare întregii documentații… adică să mergi la sigur nu să pleci din nou cu mâna goală și la a treia strigare! Păi ori suntem golani, ori nu mai suntem?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!