Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

INVESTIȚIE DE SUCCES LA CAO: SET DE 6 PAHARE DE WISKY! HAI CU PAHARU’, JOS CU AMARU’…

09. decembrie. 2020
Instutuții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sînt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici… la COMPANIA DE APĂ OLT

CAO este o societate care se respectă! Nu respectă cetățenii, mai ales atunci când le sistează apa sau le dă la robinet apă colorată cu grad substanțial de… depunere, dar pe ea(n.n. a se citi conducerea!)… tot respectul. Jos pălăria! Nu se cade ca într-o asemenea instituție să nu ai cum să servești un pahar de wisky, spre exemplu. Nu se cade așa ceva! Să n-ai un pahar la câți bani se învârt acolo și pe ușă și pe geam?Să-i pui pe musafiri să bea din sticlă e urât! Da’ și mai urât ca șefii să nu fie respectați. Rușinică!

E bine totuși că s-a remediat această problemă stringentă. Cash la casă, de la Dedeman, a fost achiziționat un SET 6 PAHARE WHISKY OPERA OF! Așa da, pentru asta într-adevăr se merită să facă Primăria Slatina chiar și-un aport de capital. Pentru ă achiziția s-a făcut, normal, din bani publici! Nu, nu, să nu creadă cineva că s-a îndrurat Ușurelu sau adjunctul să scoată din buzunar 49 lei! De ce-ar fi făcut-o? Era păcat dacă tot are balta pește iar slătineanul își plătește conștiincios factura la CAO?!

Asta e, astia suntem, noi la bucurie BEM

👍

P.S. Când bătaia de joc atinge cote alarmante și factorii de decizie sunt orbi și muți, nu-ți rămânde decât să faci haz de necaz! Pe banii tăi, e drept…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!